Creare blog pentru magazinele online Webeshop

Creare blog pentru magazinele online Webeshop

Creare blog pentru magazinele online Webeshop
Cu ajutorul unui blog atasat magazinului tau online poti comunica mai eficient cu clientii tai! Blog-ul este inclus in Webeshop Extra.
290 Euro + TVA
* Pret garantat pana la 13-12-2023
Descriere

Aplicatia de blog administrabil este inclusa in Webeshop Extra.

Blog-ul este un suport facil pentru comunicarea online. In acest mod aveti posibilitatea sa prezentati ultimele noutati si ofertele magazinului clientilor actuali si potentiali.

Tot cu ajutorul unui blog puteti sa educati clienti din nisa de piata a magazinului pe care il administrati.

Articolele pe care le publicati pot fi usor distribuite de catre utilizatori pe cele mai populare retele de socializare. Astfel articolele apreciate vor deveni populare, existand posibilitatea sa transformati cititorii in clienti.

Daca ti-am starnit interesul, afla care sunt cele 7 tipuri de mesaje ce pot fi puse pe blog. Tot in acest articol poti afla care sunt si 7 avantaje pentru care magazinul tau online trebuie sa aiba un blog!

Oferta noastra include:

- Instalare si configurare aplicatie blog (cu platforma Wordpress).

- Prelucrare template incat blog-ul sa arate similar cu magazinul pe care il detineti.

- Adaugare link pentru a trimite utilizatorii catre blog.

- 30 de zile suport in centrul de asistenta clienti pentru a invata sa folositi blogul.

- Sfaturi personalizate in centrul de asistenta pentru a va indexa mai usor in motoarele de cautare cu ajutorul blogului.

Despre aplicatia de blog Wordpress

Wordpress este probabil cea mai cunoscuta aplicatie de blog. Aceasta aplicatie este foarte usor de utilizat si va ofera posibilitatea de a scrie articole ce se vor indexa foarte rapid in motoarele de cautare.

Oferta de blog pentru magazinele Webeshop include instalarea aplicatie Wordpress, configurarea ei pentru a va oferi performante maxime cat si realizarea unei teme grafice care sa arate exact ca cea a magazinului pe care il detineti. Magazinele online Webeshop Extra sunt dotate cu aplicatie de blog.

Termen de implementare: 6 zile

Modalitate de plata: In avans

WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK