Parerile clientilor Webecom

creare-magazin-online-medicale creare-magazin-online-medicale

 

 

Satisfactia clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Va invitam cu drag sa publicati aici parerea dumneavoastra in urma colaborarii pe care ati avut-o cu echipa noastra. Va multumim!

 

  1. Aurelia spune:

    Mulțumesc echipei webecom pentru promptitudinea și seriozitatea de care au dat dovadă și D-nei Ramona Gheorghe care a avut răbdare cu mine și m-a ajutat în orice problema .

    • Webecom spune:

      Multumim frumos pentru feedback!
      Speram ca proiectul dvs. sa fie un real succes si sa colaboram la fel de bine in continuare.

  2. Decebal spune:

    Spun doar cateva cuvinte care ar trebui sa insemne enorm pentru viitorii intreprinzatori….. lucrez cu webecom din anul, …atentie, 2009….

    O echipa minunata, bine pregatita si implicata.

    Multumesc Ramona, multumesc Valentin.

    • Webecom spune:

      Multumim frumos pentru recenzie, apreciem cuvintele frumoase si mai ales colaborarea lonvgeviva!
      Speram sa colaboram la fel de frumos in continuare 🙂

  3. Camelia spune:

    Webecom- cea mai tare echipa!

    Am facut cea mai buna alegere. Sincer, nu cunosc personal pe nici unul din membrii Webecom. I am contactat deoarece vazusem recomandarile online. Am avut emotii, ma gandeam ca nu o sa reuseasca sa descifreze ce idei aveam eu in minte. Dar au fost mult peste asteptarile mele. Am tinut legatura cu dna Adeline Nistor. Cea mai draguta si prompta persoana. Orice nelamurire sau curiozitate am avut, dansa a gasit raspuns/rezolvare.
    Foarte mult am apreciat rapiditatea solutionarii intrebarilor mele. Sunt cei mai promti. Fie la telefon, fie prin email, eu in 5 minute aveam rezolvarea.
    Echipa tehnica/design – you are the best!
    Felicitari si la cat mai multe proiecte.
    Webecom= profesionalism, rapiditate, seriozitate, viziune, implicare, etc.
    Va multumim!

    Cu respect,
    Echipa fashionapp.ro

    • Ramona Gheorghe spune:

      Va multumim frumos in numele intregii echipe!
      Apreciem enorm cuvintele frumoase si speram sa colaboram la fel de bine si in viitor!
      Va dorim mult succes cu magazinul online!

  4. Berdar Cristi spune:

    O colaborare excelenta!

    Nu pot sa spun decat cuvinte de laude pentru doamna Adeline Nistor si un imens respect!, Pot spune ca, am deranjat si in timpul wekeendu-lui cu scuze de rigoare in rezolvarea unei mici greseli personale. Doamna Adeline Nistor mi-a raspuns inedit de rapid , prompt, calma si cu o voce calda!, Sperand ca, nu am deranjat prea mult dansa m-a sustinut in problema mea si mai mult de atat, am fost asigurat ca totul este ok si se poate rezolva fara probleme!, Va multumesc pe aceasta cale!
    Cu ajutorul dansei si a echipei tehnice am reusit sa imi realizez magazinul virtual intr-un timp extrem de scurt, profesional,aspectuos,prietenos si nu in ultimul rand usor de utilizat!
    Doresc pe aceasta cale sa-i multumesc si doamnei Tarbasan Ana-Maria pentru ajutorul acordat in ultima instanta cu magazinul, de asemenea cu raspunsuri extrem de bune si la timp. Inafara de asta, ghidurile oferite de catre dansa au fost de mare ajutor!
    Cat despre echipa tehnica , design tot ce pot spune este un mare FELICITARI pentru munca depusa si tineti-o tot asa!!
    Cu ajutorul echipei Webecom am reusit sa-mi deschid magazinul online de IT din Romania!, Cu siguranta voi colabora,recomanda in continuare serviciile oferite de catre Webecom.

    Cu stima,
    Berdar Cristi

    • Webecom spune:

      Va multumim mult pentru cuvintele frumoase, in numele intregii echipe! Sincer, feedback-ul dvs. a fost unul dintre cele mai frumoase. Intreaga echipa (chiar si departamentul tehnic „din umbra”) s-a bucurat ca munca, pasiunea si eforturile au fost apreciate. Colaborarea noastra s-a desfasurat foarte bine, cerintele au fost intotdeauna clare. Speram sa colaboram la fel de frumos in continuare! Va dorim mult succes cu noul proiect si cat mai multe vanzari!

  5. Florin Draghici spune:

    O colaborare excelenta, extrem de dedicati!
    Au raspuns foarte rapid la toate solicitarile.
    Apreciez si pregatirea profesionala, am lucrat cu account-ul manager Ramona Neghina, ii multumesc inca o data!

    • Ramona Neghina spune:

      Buna, Florin!

      Mulumim frumos pentru feedback si ne bucuram ca am putut sa te ajutam 🙂

      Sper sa colaboram la fel de frumos in continuare!

  6. Nistor Cristofor spune:

    Colaborez cu cei de la WEBECOM de mai bine de 1 an si ma declar un client satisfacut. Cu ajutorul lor am creat un magazin online complex, perfect functional si optimizat dupa nevoile mele, a produselor comercializate si a domeniului in care activez. Tot ei m-au ajutat si cu promovarea in mediul online, au creat campanii de publicitate eficiente ce aduc conversii in magazin. Pentru orice tip de cerinta sau problema pe care le-am adresat-o, acestia mi-au oferit solutia potrivita cu promtitudine, intr-o maniera amabila si profesionista. Recomand cu drag!

    • Webecom spune:

      Multumim mult pentru cuvintele frumoase! Speram sa colaboram la fel de bine in continuare 🙂

  7. Virgil spune:

    Echipa FOTOMAN.RO multumeste echipei WEBECOM pentru sprijinul acordat in ceea ce priveste crearea personalizata a platformei si implementarea pe piata digitala a noului site FOTOMAN.RO ! A fost un proces complex si de durata dar Profesionalismul, Seriozitatea, Amabilitatea si Promptitudinea au fost cei „4 fantastici” care au ajutat eficient la concretizarea site-ului. De remarcat ca am descoperit aceasta echipa pe baza unei recomandari pozitive venita de la un colaborator ! De aceea, recomandam cu drag brandul Webecom si ne dorim o colaborare eficienta in continuare ! Nota 10 pentru ACCOUNT SPECIALIST Adeline Nistor !!!

    • Webecom spune:

      Multumim mult pentru feedback-ul frumos, in numele intregii echipe! Ne bucuram ca am putut contribui la conturarea povestii fotoman.ro in lumea online. Una din cele mai mari satisfactii in meseria noasta este aprecierea eforturilor noastre. Va dorim succes cu noul magazin online si ne dorim sa colaboram la fel de frumos in continuare!

  8. Francesca spune:

    O echipa minunata, care are grija sa fi lamurit in ori ce privinta, promti si profesionalisti. Multumesc pentru experienta minunata!

  9. Margarit ionut spune:

    buna ziua!

    Sunt foarte multumit de informatiile primite in legatura cu infintarea unui magazin online. Am fost informat in legatura cu tot ce trebuie sa sti despre un magazin online. recomand cu incredere!

  10. Corina Monica Babih spune:

    Buna ziua,
    Sunt foarte multumita de colaborarea cu echipa Webecom, suntem la inceput de drum cu comertul online si ne bucuram ca am ales aceasta echipa minunata si gata sa te ajute de fiecare data.
    In general nu sunt o persoana care sa spuna cuvinte pompoase, dar recomand oricui serviciile oferite de Webecom.
    Multumim!!!

    • Valentin Manescu spune:

      Buna ziua!

      Va multumim frumos pentru gandurile bune si in numele echipei vreau sa va asigur ca am transmis acest feedback catre ei.
      Suntem aici sa va ajutam si in continuare. Oricand aveti nevoie de ajutor cu imbunatatirea magazinului, cresterea vanzarilor sau noi colaborari, vom face tot ce depinde de noi sa va ajutam!

      Va dorim mullt succes cu Crosetel!

  11. Mihai Tivrisi spune:

    Buna ziua. Recomand din toata inima echipa webecom. Am aproape un an de cand am inceput colaborarea si au fost prompti de fiecare data cand am avut cate o solicitare. Am primit raspunsuri la toate intrebarile si mi-au fost de un real ajutor atunci cand am intampinat anumite probleme. Chiar sunt profesionisti…
    Felicitari

    • Ramona Neghina spune:

      Buna ziua,

      Multumim mult pentru cuvintele frumoase!

      Oricand aveti nevoie de sfaturi sau ajutor, va stam la dispozitie cu mare drag!

      Sper sa avem o colaborare la fel de frumoasa in continuare.

      Zi frumoasa si mult succes in tot ceea ce va propuneti!

  12. Nicoara Raveca spune:

    Buna
    Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu echipa Webecom,am fost ajutată de cate ori a fost nevoie si de aceea am apelat si pentru al doilea magazin online.
    Cu mult respect
    Nicoară Raveca

    • Ramona Neghina spune:

      Buna seara,

      Multumim frumos pentru feedback!

      Ne bucuram ca va putem ajuta in toate proiectele dvs. eCommerce.

  13. Marian Marasac spune:

    Tranzitie usoara, rapida cu suport deplin!
    Aceasta ar fi pe scurt descrierea colaborarii cu echipa Webecom!

    Profesionisti! Ne-au ajutat sa mutam totul, proprietate domenii, gazduire, magazin, intr-un timp foarte scurt. Fara ezitari, fara incercari, doar suport si raspunsuri prompte la cerintele noastre.

    Consideram ca am facut o alegere buna!

    • Ramona Neghina spune:

      Multumim frumos pentru feedback, apreciem foarte mult!

      Mult succes in tot ceea ce va propuneti si la cat mai multe vanzari 🙂

  14. Florescu Gabriela spune:

    Buna ziua,

    Va multumim si totodata va impartasim reusita acestui proiect (vis) care se dovedește a fi un succes.
    In numele meu și al tuturor clientelor , toate felicitarile, aprecierile si intreaga noastra pretuire pentru implicarea activa in ceea ce priveste bunul mers al acestui magazin online . Am gasit și găsim de fiecare data un real sprijin in buna desfasurare a activitatii noastre online. Sunt onorata ca am sansa de a colabora cu oameni minunati, asa ca dumneavoastra
    Va multumesc si va doresc mult succes în tot ceea ce faceti!

    Cu cele mai bune si alese ganduri,
    Gabriela (Just Nice)

  15. Laura Vilau spune:

    O echipa tanara, profesionista, centrata pe nevoile clientului. Orice problema am ridicat si-a gasit imediat solutia, colaborarea cu ei fiind excelenta. Servicii de nota 10 la costuri la care altii „ne-au ras in nas”:). Recomandam oricand, tuturor celor care au nevoie de un magazin on-line sau de oricare din serviciile oferite de echipa Webecom. Multumiim!

    • Ramona Neghina spune:

      Multumim din suflet pentu cuvintele deosebite! Ne-am bucurat mult cand am citit review-ul si mai ales ca v-am putut ajuta. O zi frumoasa si ne dorim sa colaboram frumos si in viitor. Mult succes cu noul magazin online!

  16. Mihalache Catalin spune:

    Recomand! Colaborarea decurge excelent. Ne bucuram ca v-am gasit!

    • Ramona Neghina spune:

      Multumim frumos pentru feedback! Si noi ne bucuram ca v-am putut ajuta. Va dorim mult succes cu noul magazin online!

  17. Eugen N spune:

    Sunt foarte multumit de echipa Webecom,te poti baza intotdeuna pe servicii de buna calitate,sunt mereu conectati la noutatile care apar in domeniul serviciilor web.Recomand tuturor cu incredere!

    • Valentin Manescu spune:

      Va multumim frumos pentru opinia dumnevoastra!
      Ce mai mare satisfactie a noastra este sa vedem afaceri sustinute de solutiile pe care le furnizam.

  18. Butnarasu Irina spune:

    Inainte de a mi exprima opinia, trebuie sa multumesc foarte mult echipei Webecom!
    Detin doua site uri create de acesta echipa minunata, sunt foarte promti, au mereu solutiile la indemana, orice ti se pare imposibil, Webecom face posibil, este o incantare sa ai astfel de parteneri!
    Va recomand sa -i aveti ca parteneri in orice proiect, sunt de mare incredere!
    Felicitari Webecom!

    • Ramona Neghina spune:

      Buna seara,

      Multumim frumos pentru review! Apreciem sincer cuvintele dvs., dar mai ales colaborarea pe care o avem!

      Mult succes in tot ceea ce va propuneti si speram sa colaboram la fel de frumos in continuare!

  19. Timea Furdea spune:

    Sunt foarte multumiță de site-ul meu și de colaborarea cu echipa Webecom. La orice solicitare sau la orice problemă apărută am primit un răspuns prompt și o soluție bună și rapidă. Îi recomand tuturor!

    • Ramona Neghina spune:

      Buna ziua,

      Multumim frumos pentru feedback!

      Ne bucuram sincer ca sunteti multumita de colaborare si speram sa colaboram in continuare.

      O zi frumoasa!

  20. Andreea spune:

    Am inceput colaborarea cu Webecom undeva prin 2011 (daca nu ma insel) , avem deja 3 magazine online create de echipa Webecom , suntem foarte multumiti de colaborare si cu siguranta viitoarele proiecte tot cu voi le vom creea.Mult succes si sa o tineti tot asa!

    • Ramona Neghina spune:

      Buna ziua,

      Multumim foarte mult pentru review!

      Si noi va dorim mult succes pe toate planurile si speram sa avem o colaborare la fel de frumoasa in continuare!

      Zi frumoasa si weekend placut!

  21. Dardac Costin spune:

    In urma cu 7 ani am deschis primul magazin online impreuna cu echipa Webecom. In tot acest timp, ori de cate ori am avut nevoie de consiliere in alegerea celor mai bune solutii pentru magazinul online, cei de la Webecom au reusit sa imi ofere cele mai bune variante. Nu am intampinat niciodata probleme iar orice solicitare pe care am facut-o a fost rezolvata, rapid si cu profesionalism. Drept urmare, dupa 7 ani, am inceput un nou proiect impreuna si cu siguranta, orice proiect viitor, il vom implementa tot cu cei de la Webecom.
    Recomand serviciile oferite de Webecom cu mare incredere!

    • Ramona Neghina spune:

      Buna ziua,

      Multumim frumos pentru cuvintele deosebite!

      Va dorim mult succes in tot ceea ce va propuneti!

      O zi frumoasa!

  22. Paula Gheorghe spune:

    Echipa Webecom este o echipa tanara,dinamica,profesionista si cel mai important este o echipa prompta la orice problema aparuta.
    Problemele,cererile sau sugestiile venite din partea noastra au primit raspunsuri si rezolvari rapide.
    Recomand cu incredere echipa Webecom!
    Multumim ca existati!
    Felicitari intregei echipe,va multumim pentru tot!

    • Ramona Neghina spune:

      Buna ziua,

      Multumim foarte mult pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase!

      Ne bucuram ca am putut fi de ajutor!

      Va multumim si noi pentru colaboare si speram sa colaboram la fel de bine in continuare.

      Mult succes cu magazinul online si in tot ce va propuneti!

      O zi frumoasa!

  23. Dan Cirjontu spune:

    Suntem la inceput de drum in comertul online si nu putem decit sa ne felicitam ca am ales echipa WebEcom. Produsul dumnealor este foarte usor de utilizat iar raspunsul intregii echipe WebEcom este de nota 10, rapiditate in rezolvarea cererilor noastre si seriozitate maxima. Nu pot decit sa spun BRAVOOO!!!

    • Ramona Neghina spune:

      Buna ziua,

      Multumim mult pentru review! Mult succes in continuare, atat in ceea ce priveste magazinul online cat si in tot ce va propuneti!

      O zi frumoasa si multumim ca ne-ati ales!

  24. Ilie George spune:

    Buna ziua,
    Recomandam cu toata increderea o echipa adevarata de profesionisti au rezolvat orice problema si modificari cerute asupra platformei.
    Site functional din 2013 cu ajutorul WebEcom.
    Multumim!

  25. Ursan Florin spune:

    Sunt foarte multumit de aplicatie ca pot eu sa o gestionez asa cum vreau. Raspunsurile, rezolvarile si ajutorul au venit promt si la obiect din partea echipei Webecom.

    • Ramona Neghina spune:

      Buna ziua,

      Multumim frumos pentru feedback!

      Speram sa avem o colaborare buna in continuare!

      O zi frumoasa!

  26. Emil Breahna spune:

    Apreciez ca pozitiva colaborarea cu WEBECOM de pana acum. Sunt in curs de dezvoltare a unui magazin online si am apelat absolut aleatoriu la ei. Comunicarea s-a realizat prompt si intr-un mod cat se poate de decent. La toate solicitarile mele mele privitoare la functionalitatea magazinului am primit indrumari si rezolvarile in aceeasi zi.
    Sper ca si in continuare colaborarea noastra sa se mentina la aceleasi standarde.

  27. Marincas Daniela spune:

    Sunt deja mai mult de 5 ani de cand colaborez cu Webecom si de fiecare data am fost foarte multumita de colaborare, mai ales de rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada. Ori de cate ori am nelamuriri sau probleme cu functionarea magazinului meu online, echipa Webecom este foarte prompta (chiar si atunci cand le scriu seara tarziu 🙂 ) si gaseste solutii pentru a ma ajuta. Va multumesc pentru promptitudinea de care dati dovada de fiecare data si va recomand cu caldura tuturor celor care au nevoie de o echipa de adevarati profesionisti 🙂

« Comentarii mai vechi

Comenteaza: