Etape realizare magazin online la cheie

Un magazin online reprezinta o solutie sofisticata pentru a prelua vanzari de pe Internet. Pentru a beneficia de o aplicatie de magazin online stabila si bine pusa la punct sunt necesare anumite etape pe care le indeplinim pentru fiecare client in parte.

Pe toata perioada colaborarii cu noi va asiguram atat confidentalitatea informatiilor furnizate cat si responsabilitate in actiunile noastre.

Aceste etape sunt prezentate succint in urmatoarele sectiuni, procesul de dezvoltare poate sa difere totusi uneori in functie de optiunile alese de catre dumnevoastra.

1. Preluarea informatiilor despre design

Fiecare client este important pentru noi. Inainte de a incepe realizarea magazinului va vom solicita informatii despre cum sa arate magazinul, pe baza unui formular pe care putem sa-l discutam (online, telefonic sau intr-o intalnire)

Detaliile despre aspectul magazinului vor fi analizate de catre echipa de design si vom incerca sa indeplinim toate cerintele dumnevoastra, pentru a va livra magazinul dorit.

Daca ati optat pentru unul din pachetele cu design personalizat, magazinul dumnevoastra va dobandi un aspect unic, pastrand intacta administrarea magazinului de catre dumnevoastra.

2. Configurarea / verificarea server de gazduire

Pentru a functiona corect un magazin online trebuie gazduit pe un server de calitate, corect configurat si stabil. Indisponibilitatea temporarara a serverului poate afecta numarul de vizitatori sau de comenzi, trebuie sa ne asiguram ca instalarea se va face in parametri normali.

In scopul intampinarii unor astfel de probleme oferim si servicii de gazduire configurate special pentru magazinele online, astfel incat sa nu aveti probleme de functionare sau compatibilitate intre serviciul de gazduire si aplicatia de magazin online.

Este recomandat sa alegeti serviciul nostru de gazduire deoarece vom raspunde pentru functionarea aplicatiei cat si a serverelor pe care magazinul este instalat, practic nu poate exista nici o scuza daca apar probleme de functionare a magazinului, doar solutii!

Totusi, nu fortam pe nimeni sa gazduiasca magazinul pe serverul nostru, alegerea este a dumnevoastra.

In aceasta etapa ne ocupam de inregistrarea corecta a numelui de domeniu si de crearea contului de gazduire cu configurari speciale adresate magazinelor online (daca alegeti serviciul nostru de gazduie).

Clientii care doresc sa gazduieasca magazinul pe un alt server vor beneficia de o analiza gratuita a serverului pentru a vedea daca magazinul poate functiona la parametri optimi. Orice problema intampinata va fi semnalata catre client pentru solutionarea acesteia in etapa de instalare si configurare a magazinului online.

3. Crearea designului unic

Cel mai important pas pentru a realiza magazinul pe care il doriti este realizarea interfetei grafice a utilizatorului, numita si frotend / interfata client.

Pentru a ne asigura ca fiecare client este multumit de aspectul magazinului folosim urmatorul proces:

1) In urma informatiilor date despre proiectul dumnevoastra realizam o macheta grafica initiala, in programele de editare grafica.

2) Trimitem macheta grafica spre dumnevoastra, solicitand o parere despre design sau recomandari de imbunatatire.

3) Dupa ce ajungem la macheta grafica pe care o doriti, vom primi un accept de la dumnevoastra pentru a trece la urmatorul pas.

4. Instalarea si configurarea magazinului online

Dupa ce am depasit etapa de realizare a designului, vom instala platforma de magazin online pe contul de gazduire pe care il detineti sau l-ati achizitionat de la noi.

In aceasta etapa instalam aplicatiile necesare si configuram platforma pentru a functiona la parametri optimi.

Tot acum este timpul sa testam magazinul cu produse de testpentru a ne asigura de o functionare 100% a magazinului cand vi-l predam.

5. Personalizarea magazinului la cheie

Ne apropiem de sfarsit, avem serverul configurat, macheta grafica realizata si platforma de magazin online complet functionala.

In acest pas se realizeaza decupajele necesare din macheta grafica, se implementeaza in codul sursa si se executa orice alte personalizari stabilite la demararea proiectului.

6. Finalizarea magazinului

Magazinul este gata de a fi lansat in productie. In acest pas va trimitem datele complete de autentificare la panoul de administrare si va uram succes!

Acum aveti posibilitatea de a va demara afacerea pe Internet.

7. Lansarea magazinului pe piata online

Pe toata perioada colaborarii va stam la dispozitie cu tot ce ne sta in putinta pentru a va dezvolta cat mai eficient afacerea pe Internet.

Dupa incarcarea de categorii / produse / informatii in magazin puteti accesa centrul de asistenta pentru a solicita retusuri gratuite!

In functie de continutul introdus vom face ajustarile necesare pentru ca platforma realizata de noi sa se muleze foarte bine necesitatilor dvs.

In faza de prelansare, lansare cat si apoi va punem la dispozitie servicii si solutii pentru desfasurarea la parametri optimi a afacerii pe care o dezvoltati!