Mutarea unui domeniu .ro la noi pe server

Pentru conectarea unui domeniu la serverul nostru este necesar sa urmati pasii:

1. Accesati websiteului www.rotld.ro , click pe Domenii .ro > Administrare domenii > On-line

 

2. Completati numele domeniului si parola de administrare si codul din imagine pentru autentificare.

 

In cazul in care nu stiti parola, apasati pe "Resetare parola" si completati numele de domeniu si codul din imagine pentru transmiterea link-ului de resetare a parolei. Pe email va sosi un email cu link spre zona de resetare a parolei.

 

3. Dupa autentificare in sistem (Domenii .ro > Administrare domenii > On-line) apasati link-ul Nameservers, stergeti orice nameserver este deja completat si completati cu adresele de mai jos (cate una in fiecare caseta) apoi apasati butonul Actualizeaza.

ns.webecom.ro

ns2.webecom.ro

ns3.webecom.ro

ns4.webecom.ro

 

 

4. Pe adresa de email se va trimite un cod de confirmare. Este necesar sa urmati link-ul din email, pentru a aproba schimbarea de nameservere.

 

5. Puteti verifica daca modificarile au fost facute corect, utilizand functia de WHOIS, acestea raporteaza toate datele despre domeniu in timp real.

 

6. In maxim 48 de ore noile nameservere vor fi activate, va rugam sa ne notificati la adresa https://www.webecom.ro/asistenta/ imediat dupa efectuarea schimbarii pentru a face verificarile/configurarile necesare.

In cazul in care anterior a mai folosit domeniul, este necesar sa ne mentionati in cel mai scurt timp posibil:

A) Ce adrese de email ( a@numedomeniu.ro, b@numedomeniu.ro... etc.) existau anterior pe serverul care va gazduia anterior.

* Schimbarea nameserverelor nu transfera automat si baza de date cu mailuri, este indicat sa va faceti o salvare locala daca doriti pastrarea acestora.

B) Daca stiti de existenta unor setari ale unor echipamente interne.

C) Orice alte informatii considerati necesare pentru ca tranzitia sa se faca cat mai usor si fara sa va afecteze comunicatiile.