Transfer domeniu in administrarea Webecom

Pentru conectarea unui domeniu la serverul nostru este necesar sa urmati pasii:

1. Accesati websiteului www.rotld.ro , click pe Domenii .ro > Administrare domenii > On-line

 

2. Completati numele domeniului si parola de administrare si codul din imagine pentru autentificare.

 

In cazul in care nu stiti parola, apasati pe "Resetare parola" si completati numele de domeniu si codul din imagine pentru transmiterea link-ului de resetare a parolei. Pe email va sosi un email cu link spre zona de resetare a parolei.

 

3. Dupa autentificare in sistem (Domenii .ro > Administrare On-line) apasati link-ul Chei de Autorizare >Transfer la alt registrar

 

4. In pagina care se deschide, este necesar sa apasati pe link-ul denumit "Click aici" din captura atasata, urmand sa apara mesajul verde.

 

5. Pe adresa de email cu care s-a inregistrat domeniul va sosi cheia. Este suficient sa redirectionati mesaul catre contact@webecom.ro si sa ne mentionati urmatoarele:

A) Perioada pe care doriti prelungirea domeniului, conform oferte de Inregistrare / Prelungire domeniu .ro de la adresa www.webecom.ro/gazduire-web/nume-de-domenii/inregistrare-nume-ro/

B) Numele firmei pe care doriti prelungirea domeniului, insotit si de datele firmei daca sunteti client nou (Webecom nu a emis pana acum nicio factura catre dumnevoastra)

 

Pentru orice intrebari sau nelamuriri va stam la dispozitie la adresa www.webecom.ro/asistenta/