WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK

Vino in echipa WEBECOM!

Echipa WEBECOM cauta tineri dornici sa invete in fiecare zi lucruri noi pentru colaborari sau internship!

Internshipul este dedicat studentilor, masteranzilor si proaspat absolventilor.

Internship - WEBECOM

Prin intermediul acestui internship dorim sa oferim o experienta aparte de formare si dezvoltare a abilitatilor invatate in timpul studiilor.

Oferim oportunitatea celor care aplica la acest intership de a evolua prin implicarea intr-o serie de proiecte si initiative, de a invata constant prin interactiunile cu echipa noastra de profesionisti, si de a contribui la dezvoltarea magazinelor online si a domeniului e-commerce.

Trebuie sa stii ca daca te vei implica, vei avea o energie si o atitudine pozitiva fata de colegi si clienti esti persoana potrivita pentru internship-ul nostru.
Totodata daca ai abilitatea de a lucra in echipa, dar ai si o gandire rapida si flexibila, atunci vom face tot posibilul sa te ajutam pentru a te dezvolta in continuare.

 Principalele responsabilitati vor fi:

  • Crearea de newslwttere pentru clienți,
  • Promovarea companiei pe rețelele de socializare,
  • Implicarea în crearea campaniilor de marketing prin propuneri creative,
  • Contactarea clientilor si promovarea serviciilor companiei,
  • Comunicarea cu clientii, vanzarea si punerea in valoare a serviciilor oferite,
  • Capacitate de intelegere, analiza si identificare solutii pentru fiecare client.

Daca esti in cautarea unei provocari, trimite un CV-ul tau impreuna cu motivatia ta pentru programul de internship oferit de WEBECOM

Click aici pentru a trimite CV-ul tau

Te-ai gandit sa devii colaborator WEBECOM?

Suntem in cautare de oameni creativi, pasionati de mediul online, eCommerce, marketing, web design, programare (HTML/CSS, Php, Mysql, Jqery), vanzari sau cu aptitudini tehnice.

Daca aptitudinile tale se regasesc in cele enumerate mai sus, nu ezita sa ne contactezi si sa atasezi CV-ul tau impreuna cu portofoliul, urmand sa le analizam si sa te contactam.

Click aici pentru a trimite CV-ul tau