WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

O echipa dinamica
cu experienta in eCommerce

Despre Webecom

Webecom este o companie infiintata in anul 2005 cu capital privat 100% romanesc.

Scopul nostru este de a sustine si dezvolta comertul online pe piata noastra locala.

De-a lungul timpului, ne-am specializat si diversificat pentru a furniza servicii complete de comert online.

Devenind client Webecom, puteti beneficia de servicii de gazduire, realizare magazin online, creatie grafica pentru print/web, fotografie de produs, publicitate online si consultanta de Marketing / IT&C.

Pentru sustinerea afacerilor ce se afla la inceput de drum, Webecom a dezvoltat un sistem de parteneriate ce ofera numeroase gratuitati prin amabilitatea partenerilor nostri.

In demersul nostru de a fi transparenti, am reusit sa standardizam grila de preturi pentru serviciile prestate. Spre deosebire de concurentii nostri, la noi puteti afla exact cat va costa realizarea unui magazin online, a unui logo sau a unei campanii de publicitate.

Cu o experienta de peste 14 ani, echipa noastra a realizat 872 de magazine online, gestionand conturile a peste 600 de companii care au solicitat serviciile noastre de marketing online si IT&C.

Pentru a avea o colaborare pe termen lung cu clientii nostri, am dezvoltat un sistem de asistenta complex care ofera acestora atat suport tehnic, cat si solutii pentru dezvoltarea afacerii pe care o administreaza.

Echipa noastra este compusa din persoane specializate in Webdesign, Grafica, Retelistica, Marketing, Comert, Sociologie. Toti angajatii si colaboratorii nostri sunt recompensati direct proportional cu performantele pe care le obtin.

Viziunea companiei

Întotdeauna am considerat că progresul tehnologic este mai rapid decât dezvoltarea capacităţii de utilizare eficientă a tehnologiei. Credem în capacitatea comerţului electronic de a utiliza ingenios tehnologia pentru a îmbunătăţi societatea.

Misiunea noastra

Misiunea WEBECOM este de a încuraja oamenii să comunice rapid, să muncească eficient, să dezvolte afaceri prospere pe fundamente reale, poziţionând în centrul atenţiei consumatorul.

Valori fundamentale

Dinamism şi inovaţie – Inovaţia reprezintă cheia evoluţiei pentru noi, dinamismul nostru reprezintă o cale mai rapidă spre progres.

Orientarea către client – Zi de zi analizăm nevoile pe care le au clienţii noştri. Succesul clienţilor noştri înseamnă succesul nostru!

Responsabilitate – Suntem responsabili pentru toate detaliile care influenţează calitatea produselor şi serviciilor pe care le oferim.

Reducerea costurilor – Reducem costurile prin implementarea de tehnologii moderne şi prin folosirea inteligentă a resurselor.

Încredere şi respect – Clienţii noştri sunt şi partenerii noştri de afaceri, lor le mulţumim pentru tot ce am reuşit să construim.