Inchide

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Distribuitor Autorizat

Webecom este partener Google Adwords, prin programul Google Partners. Companiile acreditate trebuie sa treaca examenele de certificare in fiecare an si sa administreze bugete de minim 10000$ pe 3 luni de zile. Certificarea obtinuta reprezinta o recunoastere Google Adwords pentru demersurile pe care le facem in a ajuta clientii nostri sa se promoveze eficient online.

Webecom este si companie partenera Google Apps For Work, furnizand solutii de cloud business ce sustin productivitatea echipelor din companii. Cu peste 10 ani in domeniul IT&C, avem capacitatea si expertiza de a migra in cloud companii cu pana la 750 de angajati, atat din Romania cat si in strainatate.

Pentru a fi acreditati am trecut printr-un proces de onboarding ce implica verificarea in detaliu a solvabilitatii noastre cat si migrarea catre serviciile Google For Work a unui numar considerabil de utilizatori din cadrul companiilor cu care colaboram.

Webecom este partener Zopim® by Zendesk si poate furniza solutiile de chat online, utile pentru cresterea satisfactiei clientilor cat si a vanzarilor.

Zendesk Inc este o companie de software si servicii pentru clienti cu sediul in San Francisco, California. Zendesk are birouri la nivel mondial in Londra, Madison, Taguig, Copenhaga, Dublin, Tokio, Montpellier, Berlin, Melbourne, Singapore, si Sao Paulo. Acesta este listata la bursa din New York cu simbolul ZEN si este un element constitutiv al indicelui Russell 2000. Fondata în 2007, compania are acum peste 1.400 de angajati si deserveste 75.000 clienti in 150 de tari si teritorii.

Parteneri Webecom

Allpacka este o noua platforma online ce colecteaza cererile de transport prin curier, urmand sa le livreze prin companii de curierat populare pe piata din Romania. Ofera posibilitatea de a organiza livrarea coletelor în cantităţi mari prin partenerii lor (UPS, TNT, DPD, TCE și GLS) care sunt lideri mondiali în domeniul livrărilor, sunt flexibili, rapizi și de mare încredere.

NETOPIA mobilPay reprezinta ingeniozitatea financiara si responsabilitatea gestionarii finantelor, furnizand solutii de plata online avansate pentru afacerile online.

Cu o istorie ce isi are originea la inceputul dezvoltarii afacerilor online la nivel national in anul 2005, NETOPIA mobilPay si-a construit profilul companiei – lider, prin abordarea tehnicilor si modalitatilor inovative si in permanenta corelatie cu dezvoltarea tehnologica si cu tendintele pietei.

PlatiOnline.ro ofera servicii Integrate de acceptare a platilor online pentru E-commerce & E-business.
Lansat inca din 2002, PlatiOnline a fost primul serviciu romanesc  de procesare a platilor prin internet și este in continuare una dintre cele mai apreciate, solide și sigure platforme de acceptare si procesare a platilor online  dedicate comerciantilor din România.

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.

E.T.I.C. Expert este o societate de contabilitate, audit financiar si consultanta in domeniul fiscal, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Administratorul societatii este Expert Contabil si Consultant Fiscal, cu o experienta in domeniu de peste 10 ani. Angajatii si colaboratorii societatii asigura, prin pregatirea lor de specialitate, o gama completa de servicii necesare in principal firmelor mici si mijlocii.

Despre KeyGroup se știe că este primul grup din România specializat în proprietate intelectuală și dreptul afacerilor, autorizat OSIM, care oferă o gamă integrată de servicii de consultanță în domeniile de proprietate intelectuală pentru afaceri (mărci, desene, modele, brevete de invenție, drepturi de autor, drepturi conexe, drepturi de new media), precum și în relațiile de afaceri.

Casa de Avocatura Vacarescu este specializata in rezolvarea problemelor juridice ale antreprenorilor online.
Serviciile oferite acestei nise sunt:
- redactarea termenilor si conditiilor pentru site-uri aflate sub incidenta legislatiei din Romania,
- inregistrarea de marci la nivel national, european si international,
- revizuirea si redactarea contractelor specifice domeniului online (hosting, webdeveloping, cloud computing,contracte incheiate cu colaboratorii )
- consultanta legala pentru cumpararea-vanzarea de afaceri online (site-uri), baze de date, fond de clienti
- agent escrow pentru transferul de domenii si cumpararea vanzarea de afaceri online

MediatorConflicte.com este un birou de mediere ce are ca principal obiectiv solutionarea disputelor pe cale amiabila. Prin parteneriatul cu Webecom veti beneficia de oferte speciale in cazul in care doriti sa mediati conflicte in afaceri.

Costurile sunt reduse considerabil faţă de orice altă modalitate de soluţionare a conflictelor, sub beneficiul unei discreţii totale, nimic nu poate fi public şi nici un document nu este văzut de terţi. Medierea conflictelor se desfăşoară pe cale amiabilă în condiţii de neutralitate şi imparţialitate, cu liberul consimtământ al părţilor.