Magazine online create
special pentru afacerea ta!

Creare magazin online

Magazin online la cheie

StartUp Plus Extra
Magazin online ieftin
-34%
Magazin online cu design unic
-23%
Magazin online profesionist
-28%
Numar nelimitat de produse Licenta WEBESHOP Licenta WEBESHOP Licenta WEBESHOP
Interfata dedicata mobil/tableta Implementare plata cu cardul Implementare plata cu cardul Implementare plata cu cardul
Instalare si configurare platforma Instalare si configurare magazin online Instalare si configurare magazin online Instalare si configurare magazin online
Creare design personalizat Optional Design magazin online Design magazin online
Creare bannere Optional Optional Bannere pentru magazinul online
Plata online cu card Optional Optional Implementare plata cu cardul
Accelerare SEO - indexare in Google Configurare Google Configurare Google Configurare Google
Feed-uri agregatoare de oferte Optional Optional Conectare magazin online la agregatoarele de preturi
Blog administrabil Optional Optional Blog magazin online
Functionalitati GDPR si alerta cookies Licenta WEBESHOP Licenta WEBESHOP Licenta WEBESHOP
Manual de utilizare (fizic/digital) Manual de utilizare Manual de utilizare Manual de utilizare
Suport inclus (online/telefonic) Suport inclus Suport inclus Suport inclus
50% reducere gazduire Reducere gazduire magazin online Reducere gazduire magazin online Reducere gazduire magazin onlinee
Pret magazin online
440 Euro
+ TVA
640 Euro
+ TVA
960 Euro
+ TVA
Pret promotional
290 Euro
+ TVA
490 Euro
+ TVA
690 Euro
+ TVA
Licenta Webeshop Pe viata (fara chirie sau plata anuala) Pe viata (fara chirie sau plata anuala) Pe viata (fara chirie sau plata anuala)
 
1269
Magazine online au ales
platforma Webeshop

Exemple magazine online realizate

Oferte speciale creare magazin online
Prezentare magazin online

Webeshop - platforma creare magazin online

Dezvoltarea platformei software Webeshop a inceput in anul 2005 pentru a lansa o platforma magazin online adresata pietei locale. Atunci am constientizat cat este de important ca piata din Romania sa aiba o solutie adaptata necesitatilor specifice.

In tot acest timp am analizat constant nevoile clientilor nostri si am dezvoltat platforma incat sa indeplineasca exigentele pietei romanesti.

Consola de administrare in limba romana va fi usor de utilizat pentru orice angajat al firmei dumnevoastra, avand o interfata intuitiva si usor de utilizat. Inca din prima clipa de cand o utilizati o sa puteti crea categorii si produse, sa verificati comenzile si sa le procesati pentru a livra marfa catre noii dumnevoastra clienti si chiar daca nu va descurcati, echipa noastra va va oferi suport gratuit.

Creare design personalizat sau template

Sa ai un magazin care sa arate exact cum vrei nu a fost vreodata mai simplu. Specialistii nostri in web design vor desena si colora interfata magazinului exact asa cum iti doresti.

In cazul Webeshop Start-Up vei putea alege dintr-un set de machete gata create.

Pagina multimedia a produsului

Magazinul online va avea intotdeauna si rol de site pentru prezentare, produsele tale trebuie puse in evidenta la adevarata lor valoare.

Galeria foto HD, clipurile de pe YouTube, listele de produse aspectuoase, o pagina a produsului bine proportionata, vor face ca produsele tale sa straluceasca.

Comenzi si stocuri in timp real

Zona de procesare comenzi iti permite sa vizualizezi toate comenzile, in functie de stadiul in care se afla. Pana la confirmarea comenzii ai posibilitatea de a edita toate detaliile despre comanda, sa lasi notite colegilor pe fiecare comanda, sa adaugi sau sa stergi produse din comanda.

Modulul inteligent de stocuri va aproviziona sau scadea stocul in functie de comanda clientului.

Analiza si raportare avansata

Vei stii tot despre fiecare utilizator, de exemplu: ora accesarii, localitatea, mediul de promovare care l-a adus in magazin sau cuvantul cheie, traseul lui in site, cate pagini a vizualizat si cat a stat pe fiecare pagina. Imagineaza-ti ca ai putea stii toate aceste detalii si sa le intersectezi cu valoarea comenzii si produsele care stau in componenta acesteia.

Toate aceste servicii sunt asigurate prin compatibilitatea cu Google Analytics, Google Analytics eCommerce si orice alte sisteme de masurare a traficului web.

Cos de cumparaturi magazin online

Cumparaturile clientilor tai vor sta in cos timp de 7 zile de la ultima actiune, timp in care fiecare vizitator poate sa-si modifice cantitatile, sa adauge sau sa stearga produse. Procesul de finalizare comanda este simplu si adaptat atat pentru persoane fizice cat si pentru firme.

Fiecare client poate selecta modalitatea de plata si de transport dorita, mai mult de atat, dupa finalizarea comenzii acesta poate urmari componenta, starea comenzii si cand a fost procesata.

Marketing si optimizare magazin online

Platforma de magazin online a fost dezvoltata de specialisti in marketing online, tinand cont de opiniile clientilor si al vizitatorilor.

Vei regasi aici functionalitati utile pentru aplica diverse tehnici promotionale, printre care si: coduri de reducere, produse asociate, promotii cantitative cu produse cadou sau la pret redus, evidentierea prduselor aflate in oferta, colectare mixta a adreselor de email, cele mai noi butoane de distribuire pe retelele de socializare populare in Romania (Facebook, Twitter, Instagram).

Fiecare pachet Webeshop este pregatit pentru o indexare performanta in motoarele de cautare.

Administrare simpla si usoara

Tu esti administratorul magazinului, din consola de administrare Webeshop vei putea face toate modificarile necesare pentru a avea amenajat magazinul exact cum iti doresti.

Daca ceva nu functioneaza cum te-ai asteptat sau nu te descurci, noi te vom ajuta prin serviciul de asistenta tehnica, scopul nostru este ca tu sa vinzi cat mai mult cu solutiile noastre!

Garantie si suport tehnic online

Stim cat de important este sa apelezi la cineva cand ai probleme tehnice. WEBECOM iti ofera garantie 12 luni si puncte de suport incluse, pentru a face primii pasi cu noul tau magazin online.

Platforma WEBESHOP® nu are secrete pentru noi, este facuta de noi! Suportul tehnic se asigura online si functioneaza 24/7 pentru urgente tehnice de gazduire.