Pachet de creare branding Extra

Pachet de creare branding Extra
Creatie logo si concepte creative, insotite de manualul de identitate vizuala.
1500 Euro + TVA
* Pret garantat pana la 19-06-2024
Descriere

Profesionistii au intotdeauna nevoie de toata atentia si cele mai bune solutii. Pacheul de identitate vizuala Extra va pune la dispozitie o multitudine de materiale grafice pentru a putea sa va promovati afacerea corespunzator.

Mai mult, fiecare marca serioasa are nevoie de un manual de identitate vizuala. Acesta contine toate aspectele ce trebuie luate in considerare cand utilizati sigla/logo-ul in orice mediu de comunicare online sau clasic.

Echipa noastra de design va lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Creare concept sigla/logo

Realizarea logo-ului reprezinta primul pas spre crearea brandului companiei.

Calitatea produselor si serviciilor, situarea in piata, felul in care compania vrea sa fie perceputa de cumparator - toate acestea trebuie sa fie transmise prin logo.

Prin urmare, sa realizezi un logo nu e simplu si nu trebuie tratat cu superficialitate.

Echipa noastra va pune la dispozitie specialisti in design grafic si oameni de marketing, care stiu cat de esential e logo-ul in succesul unei afaceri.

Creare concept grafic carte de vizita (fata/verso) pentru 5 persoane

Cartea de vizita spune despre dvs. mai mult decat lasa sa se citeasca.

O carte de vizita profesionista va insira incredere si respect. Impreuna cu alte detalii legate de felul in care va promovati afacerea, cartea de vizita, pe langa datele esentiale, vorbeste despre prestigiu si calitate, despre seriozitate si putere.

Va garantam o imbinare armonioasa a componentelor (logo si date de contact) prin tema grafica care va reprezinta cel mai bine.

Design materiale promotionale

Promovarea brandului dvs nu trebuie sa fie costisitoare sau agresiva. Puteti sa va folositi de documentele cu care clientii sau partenerii dvs. intra in contact pentru a ajunge la cat mai multi oameni si pentru a afirma valorile companiei.

In acest sens va oferim servicii de personalizare a foii de antet si a semnaturilor pentru email, a mapelor care va vor insoti la intalniri de afaceri si care vor contine documente pe care se poate distinge impecabil sigla.

Realizarea conceptului grafic pentru flyere, brosuri si bannere roll-up, instrumente de promovare care impun un aspect placut si atragator, dar si o selectie riguroasa a informatiei pentru a intrebuinta eficient spatiul limitat. Mai sunt si pixurile personalizate care, date din mana in mana, pot duce departe numele companiei.

Realizare semnaturi pentru email, pentru 5 persoane.
Realizare foaie de antet adaptata identitatii brandului.
Creare concept grafic pentru mapa de prezentare.
Realizare si editare brosura de prezentare cu 8 pagini.
Creare concept grafic pentru un flyer.
Realizare concept grafic pentru bannere rollup.
Realizare concept grafic pentru pixuri personalizate.
Manual de identitate vizuala pentru elementele furnizate

Manualul de identitate vizuala va asigura succesul si independenta in folosirea materialelor de identitate vizuala furnizate.

Manualul cuprinde tot ce trebuie stiut despre cum se intrebuinteaza logo-ul pe diferite suprafete publicitare (ducumente, carti de vizita, pixuri, brichete etc.), detalii privind asortarea culorilor, spatiere, font, dimensiune, fundal. Pe scurt, cum se face si ce nu se face cand vine vorba de logo.

Poate parea pretentios si chiar e, dar asta nu-i un lucru rau si nu trebuie neglijat atunci cand imaginea afacerii dvs. e in joc.

Timp alocat design: 50 ore

Termen de implementare: 14 zile lucratoare

Modalitate de plata: 50% avans, 50% inainte de predarea materialelor finale