Start-up cu Webeshop: garanția returnării banilor în 30 de zile la crearea unui magazin online la cheie!

Creat sau actualizat in 24 martie 2015 , de Webecom

Pe lângă paleta de servicii oferite, Webecom aduce, odată cu primăvara, noua ofertă de returnare a banilor în 30 de zile la orice Webeshop Start-up.

Echipa de specialiști mizează pe satisfacerea nevoilor și dorințelor utilizatorilor, extinzând seria de avantaje a platformei de magazin online. În acest sens, noua ofertă include garanția returnării în termen de 30 de zile a sumei achitate la achiziționarea platformei, prin simpla solicitare a clientului.

Platforma Webeshop cu o machetă grafică la alegere, 12 luni de asistență și asistență tehnică, dar nu în ultimul rând, asistență tehnică pe viață pentru partenerii care aleg găzduirea de la sursă formează pachetul Webeshop Start-up în valoare de 190 euro +TVA. De asemenea, pentru cei care se bucură de avantajele tehnologiei în economia de timp, Webecom a făcut disponibil și pachetul Webeshop Start-up cu plata prin Card.

Pe lângă caracteristicile standard la care se adaugă modul de plată prin card la unul dintre partenerii agreați prin parteneriatele Webecom la încasarea plăților online.

Returnarea investiției în 30 de zile de la predarea magazinului virtual, indiferent de motivul clientului, nu este singura propunere Webecom pentru susținerea comerțului online, utilizatorii putând obține și alte reduceri la cea existentă accesând Campania de susținere a producătorilor români sau Programul Rabla de buyback a unui magazin online.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , ,

Comenteaza: