Elevii unei scoli din Bucuresti au daruit cadouri si imbratisari micilor pacienti de la HOSPICE

Creat sau actualizat in 24 decembrie 2014 , de Webecom

În România, în aceste momente, o mamă plânge uitându-se la pruncul ei de doar câteva luni pentru că știe că nu-l va vedea crescând. Un tată încearcă să se îmbărbăteze în preajma celor dragi dar este devastat de gândul că îi lasă singuri și fără sprijin.

Peste 150.000 de persoane trăiesc drama unui diagnostic devastator, o boală gravă, precum cancerul, care le răpește fericirea. Însă, pentru o parte mică dintre ei, aceste momente grele nu sunt petrecute în singurătate. Alături de ei sunt asistenții medicali, terapeuții și medicii de la HOSPICE Casa Speranței.

30 de elevi de clasa a 6-a de la Școala cu Nr. 49 din București au făcut o surpriză copiilor cu boli incurabile îngrijiți la HOSPICE Casa Speranței din București. Fiecare copil a primit povestea unui copilaș de la HOSPICE și a fost îndemnat să facă un mic cadou pentru el. Joi a avut loc marea întâlnire și alături de cadouri au împărțit și îmbrățișări calde, de copil pentru copil.

A dorit să fie alături de mamele care au copii îngrijiți la HOSPICE și Corina Dănilă, prezentatoare TVR2 și bună prietenă a fundației.

  1. Înconjurată de copii și mame, d-na Dănilă a avut un mesaj de încurajare pentru mămici și multe zâmbete pentru cei mici care au recunoscut-o din filme și de la emisiuni. Spunea d-na Dănilă: ’’(…) ca mamă, cel mai mult mă doare să văd suferința copiilor mici, de-o vârstă cu fiica mea. Consider că stă în puterea noastră să aducem lumină în viețile celor care se luptă cu o boală incurabilă. Împreună putem să susținem munca, atât de importantă, a medicilor și asistenților medicali de la HOSPICE.’’

Nevoia de îngrijire paliativă este foarte mare și avem nevoie de sprijinul comunităților și a companiilor pentru ca aceste servicii gratuite oferite de HOSPICE să poată continua.

În decembrie, HOSPICE Casa Speranței derulează o campanie de apel pentru susținerea acestor servicii gratuite. Campania ’’Dorință de Crăciun’’ se adresează companiilor care au posibilitatea legală să sponsorizeze organizațiile non-profit. Legea sponsorizării și Codul Fiscal permit societăților comerciale să investească în dezvoltarea societății românești, fără niciun cost pentru ele. Acestea pot direcționa până la 20% din impozitul pe profit către organizații neguvernamentale – în limita a 0,3% din cifra de afaceri – sumă ce se scade din impozitul pe profit de plată.

Vă invităm să citiți mai mult despre campanie și despre această modalitate facilă de a ajuta, la adresa 20.hospice.ro

Companiile partenere sunt: EY România, Miele, Getica OOH, Big Print, Fotograful Tău, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Camera de Comerț și Industrie Covasna, Camera de Comerț și Industrie Prahova și Camera de Comerț și Industrie București.

De asemenea dorim să mulțumim partenerilor media care au sprijinit această campanie: ProTV, TVR, TV City, MixTV, TVS, Nova, RTT, TexFM, Radio Brasov, StarFM, Agerpres, Progresiv, HRB Expert, Piața, Prețul Zilei, Waymedia, Metropola, Bună Ziua Făgăraș, Forbes.ro, Manager.ro, Portal HR, 1asig.ro, Media Xprimm, Efinance.ro, B2B Strategy, Institutul de Marketing, Juristpedia.ro, Finzoom, Contabun.ro, 9AM News, 121.ro, Studenție.ro, Acasa.ro, Medias Info, Calendar Evenimente, Select News, Blogatu.ro, Garbo, Kfetele, Tomata cu Scufiță, Valentin Mănescu, Pe barba mea, Webecom, Computer blog, Club IT&C, Blog de HR, Cristiana Dragomir, Inventatori.ro, File de Lumina, Apulum 94, Rumaniamilitary.ro, Dan Ghenea și Adina Amirionesei.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , ,

Comenteaza: