KeyGroup și Webecom redefinesc siguranța prin seria de beneficii la înregistrarea mărcii

Creat sau actualizat in 7 iulie 2015 , de Webecom

parteneriat-webecom-keygroup

Începând de astăzi, agenția specializată în proprietatea intelectuală, KeyGroup, devine partener oficial Webecom, lansând o nouă ofertă pentru clienții ce doresc să își protejeze magazinele online prin înregistrarea mărcii.

Nevoia de siguranță a capătat multiple fațete și interpretări de-a lungul vremii. Nu este de mirare că într-o eră a imaginii și tehnologiei, aceasta înseamnă, în primul rând, protejarea ideilor care circulă cu o viteză incontestabilă datorită noii realități 2.0. Pornind de la ideea că orice magazin online are nevoie de înregistrarea mărcii pentru siguranța brandului ce activează pe piața de eCommerce, Webecom le propune clienților companiei o serie de avantaje prin parteneriatul încheiat cu grupul autorizat OSIM, KeyGroup.

În acest sens, cei care au achiziționat deja un magazin online sub egida Webecom, dar și viitorii clienți care intenționează să își protejeze brandul prin înregistrarea mărcii beneficiază de o reducere de 15% din onorariul agenției, la prețul de listă de 1.450 lei. De asemenea, pe lângă serviciile incluse, clienții vor primi și un raport de cercetare-documentare privind partea verbală a mărcii care urmează să fie înregistrată.

Despre KeyGroup se știe că este primul grup din România specializat în proprietate intelectuală și dreptul afacerilor, autorizat OSIM, care oferă o gamă integrată de servicii de consultanță în domeniile de proprietate intelectuală pentru afaceri (mărci, desene, modele, brevete de invenție, drepturi de autor, drepturi conexe, drepturi de new media), precum și în relațiile de afaceri.

WEBECOM este o companie înființată în 2005 cu scopul furnizării de soluții dedicate dezvoltarii afacerilor pe Internet. Proiectele Webecom vin în sprijinul celor care doresc să deschidă sau să dezvolte business-uri online.

Daca doriti sa beneficiati de oferta, completati formularul de mai jos:

    Numele (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Firma (obligatoriu)

    Mesaj

    Despre Webecom

    Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

    Etichete: , , , , , ,

    Comenteaza: