Magazin online la pret promotional pentru producatorii din Romania

Creat sau actualizat in 26 martie 2019 , de Webecom

creare-magazin-online-producator-romania

WEBECOM promovează antreprenoriatul și continuă „Campaniei de susținere a producătorilor români”, o inițiativă ce vine în sprijinul antreprenorilor români care desfășoară activități de producție.

Pornind de la realitatea timpurilor actuale în care fabricile produc bunuri, dar clienții cumpără dorințe, în care imaginea și tehnologia sunt două dintre elementele ce ne definesc, WEBECOM propune fuziunea acestora prin crearea de magazine online ce le oferă atât artiștilor, meșteșugarilor, dar și fabricilor mici posibilitatea de a exploata forța mediului online, oferindu-le o reducere exact de 20%.

Cu un discount de 20%, echipa de specialiști eCommerce vine în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor celor care cred în antreprenoriat și sunt pionierii schimbării socio-economice prin activități de producție, indiferent de domeniul de activitate.

Marile companii de astăzi au fost cândva construite de mici antreprenori, care au căutat mereu schimbarea și oportunitățile în timp ce își spuneau povestea.

În antreprenoriat, lucrurile extraordinare trebuie să fie cunoscute, iar noul instrument ce asigură vizibilitatea unui brand este mediul online.

În acest sens, WEBECOM propune „Campania de susținere a producătorilor români” și devine un veritabil partener al celor care au nevoie să își spună povestea prin intermediul unui magazin online, oferindu-le o reducere promoțională de 20% la crearea acestuia.

Pentru a se bucura de noua campanie, fiecare producător român va trebui să înregistrezi pentru a fi validat ca producător ce poate sa beneficieze de promoție.
Un reprezentant WEBECOM va analiza cererea primită și va lua în scurt timp legătura cu dumneavoastră.

* Promotia se aplica exclusiv online, prin completarea formularului de mai jos si nu se poate cumula cu alte promotii disponibile.


     
    Nume dumnevoastra:


     
    Adresa de email:


     
    Numar de telefon:


     
    Nume firma / PFA / Intreprindere individuala:


     
    Descrieti activitatea de productie pe care o intreprindeti:

     

    Despre Webecom

    Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

    Tags: , , , ,

    Comenteaza: