WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Interfata dedicata dispozitive mobile mWebeshop 4.0

Interfata dedicata dispozitive mobile mWebeshop 4.0

Interfata dedicata dispozitive mobile mWebeshop 4.0
Interfata dedicata pentru dispozitive mobile, design adaptiv si personalizat pentru magazinul dumnevoastra. Inclusa in ultima versiune Webeshop.
Versiuni disponibile:
Pentru Webeshop Start-Up - 70 Euro + TVA / pe viata
Pentru Webeshop Plus - 120 Euro + TVA / pe viata
Pentru Webeshop Extra - 160 Euro + TVA / pe viata
Descriere si informatii utile

Interfata dedicata pentru mobil este inclusa in Webeshop Start-Up, Plus si Extra.

Aceast produs software este o aplicatie care se poate conecta la orice magazin online Webeshop 4.0 pentru a oferi utilizatorilor de dispozitive mobile (telefoane mobile si tablete) o experienta imbunatatita cand navigheaza pe Internet, atunci cand utilizatorii sunt in miscare.

Dispozitivele mobile sunt foarte variate, avand o anumita tipologie de a fi utilizate. Astfel, utilizatorul "tapeaza" nu face click, iar dimensiunea ecranului variaza atat in functie de orientarea ecranului (portrait/landscape) si de dispozitivul folosit. Utilizatorii de telefoane inteligente si tablete au conexiuni cu viteza mai mica la Internet decat cei rezidentiali, astfel incat siteurile mobile trebuie sa fie simplificate si sa se incarce rapid.

Interfata Mobil

Deoarece sunt foarte multe criterii ce nu pot fi replicate pe versiunile desktop, mai ales cele cu design personalizat, am creat o interfata dedicata pentru mobil, care sa devina un suport pentru preluarea vanzarilor de pe mobil si cresterea activitatii pe care o aveti.

Optimizat pentru cautarile Google de pe mobil

Am creat aceasta interfata pentru a trece testele Google pe mobil si mai ales pentru ca utilizatorul sa aiba o experienta utila cand navigheaza pe magazinul dumnevoastra.

Toate interfetele livrate de noi sunt atent testate cu acest tool, astfel incat sa ne asiguram ca nu sunt probleme de afisare/optimizare pentru motoarele de cautare

Testele Google pot fi facute de catre orice utilizator, puteti vedea rezultatul unui site demo realizat de noi sau sa completati propriul site dand click aici - Testare aplicatie cu tool-ul Google.

Interfata Mobil
Design adaptiv pentru terminalele mobile

In momentul accesorii siteului dumnevoastra de catre un utilizator de telefon mobil/tableta aplicatia va identifica ca nu este un calculator/laptop si ii va afisa interfata alocata acestuia.

Interfata proiectata de noi va putea fi utilizata de catre clientii magazinului dumnevoastra pentru a accesa site-ul dumnevoastra:

- Telefoane mobile cu rezolutie redusa.

- Telefoane inteligente cu rezolutie inalta.

- Tablete si alte dispozitive mobile.

In functie de latimea ecranului aplicatia stabileste cate coloane de produse sa fie afisate intr-o categorie.

Interfata Tableta
Functionalitati magazin pe mobil

Aplicatia va contine toate specificatiile de baza ale platformei Webeshop, in functie de versiunea pe care ati achizitionat-o.

Interfata dedicata pentru mobil este dotata cu un meniu "on hover" care permite utilizatorului sa navigheze rapid, fara a reincarca pagina

Clientul va avea posibilitatea sa navigheze de pe mobil, sa plaseze comenzi, sa se autentifice in cont pentru a urmari istoricul contului sau sa efectueze o cautare de produse

Mai mult de atat, pentru clientii care doresc sa contacteze firma, am creat si un buton de apelare rapida, in care se va initia un apel telefonic catre numarul de contact al magazinului dumnevoastra.

Tema de mobil, versiunea Start-Up, poate fi testata pe www.marketingintegrat.ro, daca il accesati de pe un dispozitiv mobil

Servicii de personalizate incluse

In cazul magazinului dumnevoastra, oferta de implementare este urmatoarea:

Pentru Webeshop Start-Up 4.0

- Instalare si configurare aplicatie pentru telefoanele mobile.

- Personalizare culori conform temei magazinului.

- Suport 30 de zile pentru retusarea grafice.

- Tema pentru Webeshop Start-Up poate fi testata aici www.marketingintegrat.ro

Pentru Webeshop Standard 4.0

- Instalare si configurare aplicatie pentru telefoanele mobile.

- Personalizare tema grafica conform temei magazinului.

- Suport 30 de zile pentru retusarea temei.

Pentru Webeshop Extra 4.0

- Instalare si configurare aplicatie pentru telefoanele mobile.

- Personalizare tema grafica conform temei magazinului.

- Instalare si configurare tema pentru aplicatia de blog.

- Suport 30 de zile pentru retusarea temei.

Termen estimat de realizare/activare: 4 zile lucratoare

Modalitate de plata: In avans