Programul inlocuire / buy-back magazine online, 30% reducere!

Creat sau actualizat in 1 ianuarie 2018 , de Webecom

program-inlocuire-magazin-online

WEBECOM lanseaza programul de buyback magazin online, ce are ca obiectiv innoirea magazinelor online ce activeaza pe piata din Romania.

Acest program se adreseaza tuturor firmelor care doresc sa-si schimbe platforma de magazin online cu ultima versiune WEBESHOP, beneficiand de  30% reducere din pretul unui pachet Webeshop Start-Up sau Webeshop Plus doar daca se opteaza pentru gazduire furnizata pe serverele noastre.

Cum beneficia de aceasta oferta promotionala?

1. Trebuie sa detineti un magazin online ce poate fi accesat pe un nume de domeniu .ro, .com, .eu, .net sau .biz. Beneficiati de aceasta oferta promotionala atata timp cat noul magazin realizat de noi pe platforma Webeshop va fi configurat pe numele de domeniu pe care ruleaza magazinul online pe care doriti sa-l inlocuiti.

2. Magazinul online pe care doriti sa-l inlocuiti prin programul buyback poate fi chiar unul achizitionat in rate sau utilizat cu chirie.

3. In cazul in care doriti si mutarea bazelor de date (produse, clasificari, clienti, comenzi inregistrate, fotografii) sau dezvoltarea de module personalizate putem sa va ajutam in urma solicitarii unei cotatii de pret.

Promotia buy-back magazin online este valabila pe o perioada limitata, incepe acum!

* Promotia se aplica exclusiv online, prin completarea formularului de mai jos si nu se poate cumula cu alte promotii disponibile.


   
  Nume dumnevoastra:


   
  Adresa de email:


   
  Numar de telefon:


   
  Nume firma:


   
  Adresa magazinului online pe care doriti sa-l inlocuiti:


   
  Care este motivul pentru care doriti sa schimbati vechiul magazin online ?


   
  Aveti sau doriti gazduire Webecom ?

  DaNuDoresc o oferta


   
  Ce pachet WEBESHOP doriti sa achizitionati prin programul RABLA, cu 30% reducere ?

  Webeshop Start-UpWebeshop Plus


   
  Doresc o oferta personalizata si pentru mutarea:


   
  Mentiuni suplimentare:

   

  Despre Webecom

  Suntem o echipa cu experienta pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

  Etichete: , , , , , , , , , , ,

  Comenteaza: