Webecom aduce in Romania certificate Positive SSL, cu mentenanta, suport si garantii incluse

Creat sau actualizat in 21 august 2019 , de Valentin Manescu

Odata cu cresterea infractiunilor cibernetice a crescut si necesitatea de a utiliza sisteme de transmitere criptata a datelor performante.

Dupa cum v-ati obisnuit, lucram in permanenta pentru a va oferi solutii competitive, care includ si serviciile noastre complete.

Dorim sa va anuntam ca incepand de astazi avem un nou furnizor de certificate SSL, adaptat si compatibil cu solutiile online pe care le oferim.

Despre Positive SSL

Positive SSL este o filiala a Sectigo, lider mondial in solutii digitale de securitate web. Aceasta filiala este de incredere pentru intreprinderile globale de mai bine de doua decenii, Sectigo oferind solutii de identitate digitala pentru intreprinderile de toate dimensiunile, protejandu-si angajatii, clientii, proprietatea intelectuala si in general marcile de amenintarile online. Fiind cea mai mare autoritate de certificare comerciala cu peste 100 de milioane de certificate SSL la nivel mondial, Sectigo are experienta si cunostiintele necesare pentru a ajuta companiile sa-si asigure tranzactiile digitale si sa creasca incredere in mediul online.

Toate certificatele SSL Comodo includ o garantie limitata pentru a asigura utilizatorii ca site-ul dvs. este sigur in desfasurarea afacerilor online. Aceasta garantie poate fi platita vizitatorilor site-ului ce utilizeaza acest tip de certificat SSL si suporta pierderi rezultate in urma unor plati online, ca urmare a nefunctionalitatii certificatului SSL. Garantia este platita direct utilizatorului, conform termenilor si conditiilor furnizate de Comodo, decontarea totala fiind in functie de garantia totala a certificatului, dar nu mai mult de 1000$ / utilizator.

Mai mult, incercam sa imbunatatim experienta dvs. in calitate de administrator de magazin online prin suportul nostru specializat in utilizarea acestor certificate.

Alegand aceste certificate beneficiati de:

  1. Garantii aditionale pentru vizitatorii site-ului dvs.
  2. Criptarea datelor la standardul curent al pietei.
  3. Compatibilitate ridicata, chiar si cu versiuni foarte vechi de browsere.
  4. Mentenanta si suport din partea echipei noastre.
  5. 30 de zile banii inapoi garantat.

Pentru prima data in activitatea companiei noastre, aducem certificatele Green Bar / Bara verde

Aceste certificate verzi, ofera mai multa incredere posibililor clienti, afisand in bara browserului si numele firmei.

Echipa noastra va poate ajuta cu obtinerea lor si parcurgerea intregului proces de inrolare, ce include:

  • Pregatirea documentelor necesare si transmiterea catre emitent.
  • Confirmari necesare pentru a asigura ca firma dvs. exista si opereaza magazinul online.
  • Integrarea tehnica si mentenanta a certificatului.

In cazul in care aveti intrebari/nelamuriri ne puteti contacta.

Vezi noile oferte de certificate SSL

Despre Valentin Manescu

Pasionat de antreprenoriat, tehnologie si sporturi extreme, caut zilnic noi solutii de a ajuta posesorii de afaceri din Romania sa aiba succes pe o piata competitiva.

Etichete: , , , ,

Comenteaza: