Student Start-Up Promo – Oferta speciala pentru studentii antreprenori

Creat sau actualizat in 1 octombrie 2020 , de Ramona Gheorghe

In urma efectuarii unei cercetari in randul studentilor, am putut observa o serie de temeri pe care studentii le intampina atunci cand se gandesc la deschiderea unei afaceri proprii.  Acestea sunt:

  1. Lipsa de buget pentru a face investitia initiala.
  2. Lipsa identificarii furnizorilor de calitate.
  3. Lipsa cunostintelor specifice din domeniu.
  4. Lipsa promovarii eficiente a noii activitati.
  5. Teama de esec a activitatii pe care o intreprind.

 

Vrem sa venim in ajutorul studentilor cu spirit antreprenorial!

 

Prin aceasta campanie ne propunem sa ajutam fiecare student dornic sa invete ceva nou, beneficiile propriei afaceri fiind:

  • Independenta financiara si posibilitatea de a lua propriile decizii.
  • Noi experiente si dezvoltarea aptitudinilor in noua economie digitala.
  • Posibilitatea de a fi un lider si de a-ti expune ideile.
  • Program de lucru flexibil, exact asa cum iti doresti.
  • Transformarea pasiunii într-o afacere online.

 

Stim cat de dificil poate fi uneori sa pornesti o afacere si potentialele riscuri, dar  daca vrei sa lucrezi pe cont propriu, acum este momentul sa incepi, nu sa incerci!

Specialistii nostri in antreprenoriat online au analizat aceste probleme, pentru a veni in ajutorul studentilor cu o solutie cat mai aplicata si riscuri reduse.

Astfel putem sa te ajutam cu recomandari pentru fiecare problema identificata in studiul nostru:

  1. Lipsa de buget – Daca bugetul este o problema, pune-l pe hartie si alegeti o activitate care sa nu implice un efort financiar foarte mare, astfel incat principalele costuri sa fie deschiderea firmei si eventual un contabil intelegator, care sa iti dea o oferta avantajoasa cel putin la inceput. Invata sa faci business fara sa tii produsele in stocul propriu, pana si magazinele online mari procedeaza frecvent asa.
  1. Lipsa furnizorilor – In cazul in care nu ai reusit sa identifici furnizori, anunta-ne la inceputul colaborarii si vom intreba partenerii Webecom din domeniul tau de activitate, daca sunt dispusi la colaborari, astfel poti obtine cativa furnizori la inceput. In cazul in care nu ai un buget ridicat, iti recomandam sa discuti cu furnizorii pentru a lucra in regim de stoc furnizor sau dropshipping.
  2. Lipsa cunostiintelor de specialitate – Antreprenoriatul se studiaza inca de la scoala, dar se invata din practica, daca vrei sa ai succes, ai nevoie de cunostinte. De fiecare data cand ai o nelamuririe echipa noastra va incerca sa te ajute sau sa te ghideze pana cand afacerea ta creste asa cum iti doresti. Obiectivul nostru a fost intotdeauna sa facem magazine online eficiente.
  3. Lipsa promovarii – Probabil este cea mai mare problema a tuturor afacerilor, mai ales la ora actuala. Oricat de bine este organizata afacerea ta, fara promovare aceasta nu se dezvolta. Desi de multe ori promovarea implica bugete mai mari sau mai mici, aceasta poate fi facuta aproape gratis daca iti dedici suficient timp. Intreaba-ne ce neclariti ai, oricand ai nevoie si vom veni cu recomandari in baza experientei noastre, de peste 15 ani.
  4. Teama de esec – Foarte multi antreprenori au aceasta teama, totusi, daca te pregatesti cu fiecare aspect in parte si ai un plan clar pe care il urmezi si sa-l adaptezi conform contextului, exista sanse mari ca teama de esec sa te impinga in fata, catre rezultate exceptionale!

 

DE CE AM ALES SA FACEM ACEASTA CAMPANIE?

,,Ideea acestei campanii mi-a venit deoarece si eu am fost student antreprenor si am fost ajutat de catre primii parteneri cu care am intrat in contact, dar meritul acestei campanii este datorat studentilor de la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Acum 15 ani am inceput aceasta afacere si pot spune ca am invatat foarte multe lucruri ce m-au format ca om. Am reusit sa cunosc oameni si companii din aproape orice domeniu de activitate, observand oportunitati in fiecare zi.


Am inceput cu un magazin online, o activitate pe care o consider foarte utila pentru dezvoltarea fiecarui antreprenor. Preluam comenzile online, dimineata inainte de facultate eram la furnizor sa iau produsele, dupa pranz incepeam sa impachetez colete, seara eram cu ele la posta sau la curier.

Magazinul online are procese liniare, dar solicita creativitate si disciplina pentru a obtine rezultate financiare apreciabile. Va recomand sa incepeti cu o astfel de afacere, o sa invatati foarte multe lucruri si probabil o sa ajungeti sa faceti afaceri din ce in ce mai complexe.

 Teama de esec mi-am invins-o intotdeauna prin cel putin 2 planuri secundare. Asta va recomand si voua, astfel incat sa fiti mereu invingatori!

15 ani mai tarziu pot sa va spun ca am facut alegerea potrivita, chiar daca au fost momente dificile uneori. Eu nu am fost niciodata angajat, fiind responsabil doar de actiunile mele, asta va doresc si voua!” – afirma Valentin Manescu, fondator Webecom.

 

PENTRU A TE AJUTA SA INCEPI TI-AM PREGATIT O SUPER OFERTA!

Suntem aici sa iti oferim o solutie completa de pornire a primei tale afaceri, prin solutii tehnice, indrumare si consultanta.

Daca ai nelamuriri, scrie-ne un comentariu sau contacteaza-ne!

 

 

Super oferta Student Start-Up Promo include:

 

  • Consultanta inainte de a lua decizia finala

Daca te intrebi care sunt pasii pentru a-ti deschide propriul tau magazin online, noi suntem aici sa te ajutam. Beneficiezi de 30 de minute de consultanta preliminara inainte de a face achizitia acestei oferte.

  • Înregistrare domeniu .RO – 1 an

Totul incepe cu un nume de domeniu bun, de aceea acesta trebuie sa fie usor de inteles si de transmis. Suntem parteneri autorizati al RoTLD (Registrul Român de Domenii), te putem ajuta cu consultanta pentru alegerea numelui de domeniu potrivit.

  • Servicii de gazduire SSD Start-Up – 1 an

Găzduirea Start-Up se adresează magazinelor online la început de drum, pentru a putea funcționa în parametrii optimi și pentru a putea fi accesat de vizitatori.

  • Certificat Positive SSL DV – 1 an

Un certificat SSL (Secure Sockets Layer) are rolul de a securiza schimbul de informatii pe Internet. Acest certificat cripteaza informatiile, in asa fel incat numai serverul caruia ii sunt adresate datele transmise le poate decripta.

  • Magazin online la cheie Webeshop Start-Up

In cateva zile poti incepe sa-ti incarci produsele si sa-ti administrezi singur magazinul. Oferta include versiunea Webeshop Start-Up ce va fi personalizata cromatic, conform asteptarilor tale. Pentru mai multe detalii acceseaza: https://www.webeshop.ro

  • Configurare Google Analytics și Google Analytics eCommerce

Noul tau magazine online va fi compatibil Google Analytics (cel mai popular sistem de analiza a traficului si a vizitatorilor) si compatibil Google Analytics eCommerce (sistem de incrucisare a valorilor vanzarilor si a datelor de trafic pana la nivel de produs).

  • Implementare solutie de chat online

Chat-ul online poate fi o sursa de conversie foarte eficienta, oferind clientilor o metoda facila de comunicare si generarea unei decizii rapide de cumparare.

  • Consultanta dupa finalizarea magazinului

Cu o experienta de 15 ani, echipa Webecom este gata sa te ajute cu toate informatiile necesare, oferindu-ti o ora de consultanta gratuita  dupa finalizarea magazinului online pentru a-ti face visul sa devina realitate. Cand esti pregatit, trebuie doar sa ne anunti si noi vom analiza cum a evoluat magazinul tau pentru a fi o lansare cu succes! 

Pret promotional pentru studenti: 295E+TVA*

 

Daca doresti sa beneficiezi de aceasta oferta, este suficient sa te inscrii in formularul de la final, apoi te contactam pentru a incepe procesul.

* Promotia se aplica exclusiv online, prin completarea formularului de mai jos. Pentru a beneficia de aceasta oferta este necesar sa faci dovada (prin legitimatie sau carnet de student) ca in acest moment esti student in cadrul unei facultati. Promotia se aplica studentilor cu varsta de maxim 26 de ani.

Vrei mai mult? Afla de Student Start-Up Promo Extended

 

Pentru ca vrem sa te premiem pentru efortul depus, daca in 3 luni ai magazinul completat cu categoriile de produse si l-ai lansat in piata, poti beneficia si de urmatoarea oferta.

Pentru toate solutiile ce te pot ajuta sa-ti cresti afacerea, iti oferim un discount de 50% din valoare serviciilor mentionate mai jos, la prima comanda, comanda ce poate include unul sau mai multe solutii din cele prezentate mai jos:

1) Integrare plata cu card, cu unul din procesatorii disponibili (NETOPIA mobilPay, Eu Platesc, Plati Online sau LibraPay)

2) Pachet de feed-uri pentru agregatoarele de oferte (compari.ro, price.ro, shopmania.ro si okazii.ro)

3) Integreare Facebook Shop si Facebook Pixel

_

_

Ideea ta de afacere poate deveni realitate, trebuie doar sa faci primul pas!

 



    Despre Ramona Gheorghe

    Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

    Etichete: , , , ,

    Comenteaza: