Mergem inainte in 2021! Calendarul promotiilor eCommerce si ganduri la sfarsit de an

Creat sau actualizat in 31 decembrie 2020 , de Webecom

Draga client, partener sau cititor!

Speram ca esti bine si aproape de toti cei dragi. Daca suntem sanatosi putem realiza orice ne propunem!

Anul acesta a fost un an atipic, cu mult prea multe situatii dificile decat ne-am fi dorit.

Cu bune si cu rele 2020 a trecut si speram ca lucrurile se vor linisti cat mai rapid.

Avand in vedere contextul actual, chiar daca suntem tineri, am luat decizia responsabila de a lucra de acasa incepand cu 1 Martie 2020, dupa ce primul caz a aparut in oras.

Specificul profesiei noastre ne-a permis sa ne organizam exclusiv online in aceasta perioada, suspendand toate intalnirile fizice cu clientii, dar continuand sa ne vedem virtual.

Desi eram complet digitalizati, nu ne-a fost nici noua usor!

Ne lipsesc momentele de bucurie cand unul din colegi a realizat ceva fabulos sau creativ, ne lipsesc glumitele zilnice de la birou, sa luam masa impreuna sau sa facem schimb de experiente in mod offline.

Iubim tehnologia si continuam sa dezvoltam solutii din ce in ce mai avansate, dar schimbul de priviri si idei, pixul si hartia sau whiteboard-urile din birou  inca le consideram necesare.

In aceasta perioada am neglijat articolele pe blog sau newsletterele, concentrandu-ne sa ajutam fiecare antreprenor cu care am intrat in contact.

Online-ul s-a transformat exact cum am estimat, din optiune a devenit o necesitate.

Rolul nostru a fost intotdeauna de ajuta antreprenorii sa-si extinda afacerea in mediul online si de a avea o afacere sustenabila.

Anul acesta ne-am ajutat clientii sa isi continue activitatea in online si chiar sa o creasca semnificativ, majoritatea avand  acum o pozitie stabila in economia digitala.

Multi antreprenori online au depus eforturi sustinute in anii anteriori, iar acum ii vedem fericiti si dotati cu arme puternice pentru economia ce urmeaza sa se reseteze.

Alti antreprenori si-au mutat sau redeschis afacerea online inca din starea de urgenta, iar unii dintre ei inca lucreaza la asta sau au de gand in 2021.

Totul se schimba foarte rapid la fiecare nivel, nevoia de digitalizare a crescut, iar antreprenorul devine celula de baza a noii economii.

Conform zicalei, noi mergem inainte, ca inainte era mai bine!

Astfel, echipa noastra a reusit sa gaseasca resursele necesare pentru a finaliza in timp util calendarul promotiilor eCommerce pe care le poti realiza in 2021.

Iti multumim ca ai fost alaturi de noi in acest an si speram ca acest cadou sa te inspire pentru a fi mai competitiv in noul an!

Calendarul promotiilor eCommerce 2021

 

Cu drag,

ECHIPA WEBECOM

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , ,

Comenteaza: