Webeshop 4.0 este aici – Investeste in viitorul afacerii tale online

Creat sau actualizat in 31 mai 2013 , de Webecom

Te-ai gandit vreodata sa-ti extinzi afacerea in mediul online?

Tinand cont de faptul ca traim intr-o era in care gestionarea timpului este esentiala pentru fiecare individ, noi am gasit solutia perfecta pentru a economisi timp si de ce nu, bani.

Infiintata in anul 2005, Webecom vine cu idei inovatoare si proaspete pe piata eCommerce din Romania.

Webeshop 4.0 este o platforma pentru a concepe un magazin online, special dezvoltata pentru piata romaneasca.

 

 

Beneficiati de functionalitati utile atat ca administrator , cat si in calitate de client cum ar fi: coduri de reducere, produse asociate si cele mai noi butoane de distribuire pe retelele de socializare populare in Romania (Facebook, Twitter, Google Plus) si conectare cu Yahoo Messenger.

Cumparaturile clientilor tai vor sta in cos timp de 7 zile de la ultima actiune, timp in care acestia se vor putea razgandi, adaugand, stergand sau modificand cantitatea produselor.

A avea un magazin online inseamna, in primul rand, a atrage atentia asupra produselor pe care le comercializezi. Design-ul magazinului va fi prelucrat de catre specialistii nostri in webdesign, in functie de preferintele tale.

Un alt punct esential al magazinului online este de a va oferi o multitudine de facilitati de navigare care vor face ca produsele sa strulceasca, magazinele realizate de noi avand si rol de site de prezentare.
Webeshop 4.0 este alegerea perfecta pentru lansarea propriului tau magazin online!

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , , ,

Comenteaza: