Comunicat de presa: Webecom lanseaza a-IV-a generatie a platformei de magazin online Webeshop

Creat sau actualizat in 21 iunie 2013 , de Webecom

Webecom isi propune inovarea pietei de e-commerce prin lansarea unei variante imbunatatite a platformei de magazine online Webeshop. Sub deviza „Solutia e-commerce potrivita pentru afacerea ta”, noua generatie de magazine online se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii care isi propun sa isi optimizeze procesele de vanzare si promovare in mediul online.

Platforma de magazine WEBESHOP reprezinta un produs software, dezvoltat si imbunatatit in mod permanent. „In cei opt ani de activitate, am invatat ca in mediul online, trebuie sa te adaptezi in permanenta dar si sa implementezi in timp util noile descoperiri. In caz contrar, risti sa dispari aproape instant de pe piata”, a declarat Valentin Manescu, manager Webecom.

Discutiile cu clientii proprii, cu reprezentanti ai mediului privat, insa si cu specialisti din domeniul IT&C, au contribuit la realizarea Webeshop 4.0.

Centrul de greutate al noii versiuni consta in posibilitatea de a scoate mai bine in evidenta produsele printr-o serie de noi imbunatatiri si adaugiri precum: utilizarea unei galerii foto HD, un editor multimedia care faciliteaza inserarea de clipuri de pe Youtube, introducerea unor noi tooluri pentru zona de procesare a comenzilor care permit corelarea directa si imediata cu modulul de stocuri. De asemenea, analiza traficului pentru fiecare magazin in parte este mult mai completa si mult mai usor de urmarit prin compatibilizarea cu serviciul Google Analytics Ecommerce.

Disponibil in 3 pachete de servicii, platforma Webeshop poate fi livrata la un pret de 149E+TVA pentru varianta Start-Up, versiunea Standard sau Extra fiind livrata cu indentitate vizuala personalizata de catre designerii Webecom, incepand cu 299E+TVA.

Pentru fiecare versiune, este asigurat suport tehnic pentru 12 luni sau pe viata, daca serviciul de gazduire este asigurat de catre Webecom.
Despre Webecom:

Fondata în 2005, agentia Webecom furnizeaza soluții specializate de comert online, in special pentru piata romaneasca.

In opt ani de activitate, Webecom a construit platforma de magazin online Webeshop, pe baza careia s-au dezvoltat peste 330 de afaceri online.

Clientii Webecom beneficiaza de o gama completa de servicii digitate: gazduire, creare de magazine online, design grafic pentru web & print, fotografii de produs.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , , , ,

  1. Viridis spune:

    Cunoscand avantajele online-ului, care au dus la o concurenta sporita, este benefica lansarea celei de a patra generatie a platformei de magazine online Webeshop, culminand cu Webeshoap 4.0.

  2. Serbanoiu Eduard spune:

    Bravo baieti!
    Tot inainte! 😉

Comenteaza: