Moisil a preluat controlul !!!

Creat sau actualizat in 5 februarie 2013 , de Ramona Gheorghe

ATENTIE !!! Elevii Colegiului National Grigore Moisil au preluat controlul !


Incepand  cu luna ianuarie am inceput un Internship sub indrumarea echipei Webecom, in cadrul proiectului „Investim in elevul de azi- angajatul model de maine „, proiect realizat cu ajutorul Stef Consulting Management. Proiectul  POSDRU este sub finantarea fondurilor europene si ne ajuta sa realizam ce inseamna sa lucrezi intr-o echipa tanara si dinamica cu multi ani de experienta in urma care a reusit sa se mentina prin munca si devotament pe piata eCommerce din Romania.

 

Prin intermediul acestui proiect, am invatat ce inseamna munca in echipa si cat de esential este sa te implici si sa faci  ceva cu placere pentru a avea rezultate exceptionale. In urma acestui proiect am acumulat o suita de cunostinte,care inainte erau „extraterestre”, ajutandu-ne sa realizam cat de important este sa faci ceva practic si nu numai teoretic cum deseori am fost obisnuiti.

Echipa Webecom ne-a impresionat in mod deosebit, deoarece inca de cand am intrat pe usa sediului, ne-au tratat ca si cum am fi facut parte din echipa, desi nu aveam habar de prea multe lucruri din acest domeniu al publicitatii si comertului online. Nu incape loc de indoiala ca am accepta o alta sansa de a ne largi orizonturile si cunostintele cand vine vorba de acest domeniu.

In final, am dori sa impartasim cateva pareri si impresii in urma acestei experiente :


Valentina, eleva Colegiului National Grigore Moisil, ne mentioneaza :


„Webecom mi-a oferit posibilitatea de a lucra intr-o echipa unita, de unde am avut de invatat multe lucruri noi si interesante. Aceasta este o sansa unica si extrem de folositoare pentru noi ca elevi.”


Georgiana, eleva Colegiului National Grigore Moisil, ne spune:


„Mi-a placut foarte mult aceasta experienta, deoarece am aflat ce inseamna a-ti crea un magazin online, pe care il poti gestiona dupa bunul tau plac. Un alt lucru interesant a fost modul in care echipa ne-a vorbit si ne-a explicat cu mult
calm si rabdare despre domeniul lor.”


Ramona, eleva Colegiului National Grigore Moisil, ne afirma:


„Personal, mi-am dat seama ca prin intermediul colaborarii noastre cu echipa Webecom am invatat cat de important este sa te dedici muncii tale si sa faci totul cu un strop de pasiune. Am realizat ca in orice domeniu de activitate, comunicarea este esentiala, fiind cheia succesului, restul venind de la sine.”


Lavinia,  eleva Colegiului National Grigore Moisil, sustine ca :


„Aceasta activitate mi s-a parut interesanta din punct de vedere educational si practic. Consider ca am invatat multe lucruri care se potrivesc cu ceea ce vreau sa fac pe viitor.”


Alina,  eleva Colegiului National Grigore Moisil,  considera ca :


„Daca ar fi sa ma intrebe cineva ce mi-a placut cel mai mult, in mod cert as spune ca aceasta activitate mi-a fost folositoare pentru viitor. Echipa Webecom, desi lucreaza in domenii diferite de activitate sunt uniti si dau tot ce este mai bun pentru imbunatatirea performantei firmei.”

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , ,

Comenteaza: