Parteneriat pentru finantarea solutiilor eCommerce prin inchiriere cu avans 0%

Creat sau actualizat in 22 martie 2018 , de Webecom

 

cover-Grenke-1170

WEBECOM si GRENKE au devenit parteneri pentru a te ajuta in deschiderea unei afaceri online prin inchirierea de solutii online cu avans 0%.

Prin acest parteneriat, GRENKE doreste sa sustina piata de comert online din Romania si afacerile ce se dezvolta prin intermediul celor mai performante tehnologii.

Inchirierea este cea mai populara forma de finantare GRENKE: chiriile sunt fixe, avansul este 0%, dumnevoastra avand optiunea de returnare, prelungire sau cumparare a produselor si solutiilor achizitionate.

Prin finantarea sustinuta de GRENKE puteti achizitiona o gama larga de solutii software si echipamente, prezentate in mai multe categorii:

 

Picture1


Va prezentam cateva din beneficiile acestui tip de colaborare:

Protejeaza lichiditatile – salvandu-va capitalul si imbunatateste bonitatea financiara;

Simplifica procesul de bugetare –  chiriile constante in timp permit planificarea usoara a costurilor viitoare;

Permite efectuarea facila si rapida a unor investitii mari – veti plati o suma mai mica si recurenta fata de o suma initiala mare;

Asigura flexibilitatea sporita – echipamentele se pot inlocui pe perioada derularii contractului avand acces la cele mai avansate tehnologii;

Inchirierea este cea mai populara forma de finantare GRENKE, deoarece ofera urmatoarele avantaje competitive

Chiriile sunt fixe si la sfarsitul contractului dumneavoastra aveti trei optiuni:

  1. RETURNARE: puteti returna echipamentele si investi in altele.
  2. PRELUNGIRE: aveti posibilitatea sa utilizati echipamentul respectiv si dupa terminarea contractului, dar platind chiria.
  3. CUMPARARE : puteti achizitiona echipamentul la pretul pietei.

Astfel, WEBECOM este pregatit sa va ajute cu sustinerea financiara a companiei dumnevoastra, in colaborare cu partenerii nostri.

Cum poti sa ajungi partener cu GRENKE?

Este indicat sa va stabiliti un buget pentru care doriti sa obtineti sustinerea financiara, urmand apoi sa va realizam o oferta personalizata. Dupa acest pas va vom informa referitor la documentele necesare pentru obtinerea aprobarii din partea GRENKE. In acest sens,daca sunteti interesat de oferta, va rugam sa completati formularul de mai jos.

In urma completarii formularului de la sfarsitul articolului, datele vor fi transmise catre partenerii nostri pentru a face o analiza a datelor financiare a companiei dumnevoastra.

Grenke-Partner_Webecom

 


Despre GRENKE

Afacerile presupun flexibilitate, iar aceasta implica existenta unui adevarat parteneriat. Inca din 1978 ofera exact acest lucru, protejand capitalurile clientilor si asigurandu-le accesul la cele mai noi tehnologii. Totul este posibil prin solutiile de inchiriere GRENKE.

Reputatia acestora este construita pe solutii de inchiriere oferite in mod constant intreprinderilor mici si mijlocii. Sunt specializati in inchirierea de echipamente IT, cum ar fi PC-uri, laptopuri, copiatoare, imprimante si chiar software. Astazi au o prezenta internationala care se extinde continuu.

Succesul acestora are la baza trei principii:

  • Abordarea personalizata a fiecarui client si procesarea rapida a cererilor.
  • Consiliere si asistenta dedicata.
  • Preturi si produse adaptate nevoilor clientilor.

Va ofera o combinatie unica, suport profesionist si intelegere in profunzime a activitatii colaboratorilor. Cunosc nevoile partenerilor si vorbesc limba acestora de afaceri. Prin intermediul portalului online GRENKE ofera raspunsuri rapide la cererile de inchiriere si o gestiune facila a contractelor. Construiesc intotdeauna relatii de afaceri durabile. Independenti atat fata de banci cat si fata de producatori, activitatea are un singur scop: sustinerea vanzarilor partenerilor lor.

Calitatea servciilor GRENKE este garantata prin audituri regulate. Puteti fi siguri ca toate procesele acestora sunt conforme cu cele mai inalte standarde – o dovada fiind certificarea DIN EN ISO 9001:2008

GRENKE este un partener experimentat si de incredere, avand colaboratori de peste 35 de ani cu companii din toate domeniile deactivitate. Ofera flexibilitate sporita pentru un succes garantat.


 

    Nume:

    Prenume:

    Numar de telefon:

    Adresa de email:

    Numele firmei:

    Cod de identificare fiscala:

    Ce doriti sa achizitionati?:

    Care este bugetul maxim pentru care doriti sa obtineti finantarea:

    Despre Webecom

    Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

    Etichete: , , , , ,

    Comenteaza: