Parteneriat Glami.ro – dedicat magazinelor online de fashion

Creat sau actualizat in 21 martie 2018 , de Ramona Gheorghe

glami_webecom_blog

Echipa Webecom doreste sa va ofere sprijinul necesar pentru a creste o afacere de succes in online si ne bucuram sa lansam parteneriatul cu Glami.ro

Glami.ro este singurul catalog de fashion din Romania prezent in alte 8 tari la nivel european care are scopul de a pune la dispozitia utilizatorilor o gama cat mai mare de produse fashion. Succesul Glami este datorat tool-urilor de optimizare, dar si a afisarilor de produse personalizate pentru fiecare utilizator.

*Magazinele de fashion care se inscriu prin Webecom pana pe 17 aprilie 2018 primesc un credit initial de 450 de lei gratuit.


Avantajele partenerilor Glami:

  • Magazinul partener se inscrie in catalogul online de fashion Glami si poate sa-si creasca foarte usor traficul primit prin Glami, nr de comenzi, dar si numarul de utilizatori noi pe site

  • Atingerea cost of sale-ului targetat intr-o perioada de timp scurta de la inscrierea pe Glami

  • Asocierea cu un canal de promovare unde reclama este targetata strict catre utilizatorii interesati sa cumpere

Parteneriatul este valabil doar pentru magazinele de fashion, Glami.ro se axeaza doar pe segmentul de fashion si accesorii. Pentru inscriere este necesar sa aveti un feed in format XML și un sistem de tracking. Pentru inregistrare va puteti inscrie aici.

Pentru o oferta de pret a feed-ului XML dedicat pentru glami.ro, va rugam sa ne contactati aici !

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , , , , ,

Comenteaza: