Magazinul dvs este pregatit pentru Black Friday?

Creat sau actualizat in 1 noiembrie 2013 , de Webecom

Despre Black Friday

Contrar aparentelor, in acceptiunea comerciantilor, „Black Friday” nu e o zi neagra. Chiar daca, in mod obisnuit, asociem negrul cu ceva negativ, in acest caz „black” provine de la un termen pozitiv folosit in contabilitatea americana, „in the black”, care inseamna a iesi pe profit.

Conceptul „Black Friday” pleaca de la o practica contabila din SUA, respectiv de a nota cu tus negru profitul si cu tus rosu pierderile inregistrate intr-o companie. In ziua de „Black Friday”, comerciantii inregistreaza profituri substantiale prin care reusesc sa compenseze pierderile inregistrate in anul respectiv.

„Black Friday” reprezinta prima vineri de dupa Ziua Recunostiintei, dar si prima zi din sezonul de cumparaturi de iarna. Pentru a-si atrage cumparatorii in magazin, comerciantii profita de aceasta zi, oferind la un discount mare produse care fie nu s-au vandut satisfacator sau care sunt de o perioada indelungata pe stoc.

Aceasta zi este un win-win pentru toate partile, atat pentru dvs, cat si pentru clientii dvs! Ganditi-va putin, aveti o zi din an in care puteti sa vindeti la un pret scazut produsele care stau in depozit si pe care nu le vrea nimeni. Sigur, le puteti vinde si in restul anului, dar atunci cumparatorii sunt inclinati sa considere ca acel produs este la reducere pentru ca e prost, nu neaparat pentru ca vreti sa faceti o lichidare de stoc; deasemenea nu sunt la fel de stimulati sa gaseasca o reducere. „Black Friday” a inceput sa ia amploare si in Romania si din ce in ce mai multi ultilizatori de Internet asteapta aceasta zi pentru a reusi sa cumpere produse bune la preturi mici.

Black Friday in Romania – 29 Noiembrie 2013

Pentru ca un magazin online sa participe la „Black Friday”, acesta trebuie sa comunice fiecarui vizitator ca participa la aceasta sesiune de reduceri. In acest sens avem o oferta speciala pentru dumnevoastra, valabila pana pe 15 Noiembrie 2013.

Mesajele de marketing pe care o sa le comunicam prin aceste materiale grafice vor trebui sa fie sustinute de promotii atractive pentru potentialii dumnevoastra clienti.

 

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , ,

Comenteaza: