OFERTE SPECIALE, REDUCERI, PRETURI… Prin newsletter!

Creat sau actualizat in 19 noiembrie 2013 , de Webecom

Clientii nu vin niciodata singuri, acestia trebuie sa fie informati despre ofertele pe care le aveti, cat si de celelalte beneficii pe care le oferiti in raport cu concurenta.

Probabil cea mai veche metoda de comunicare in masa cu clientii unui magazin online este email-ul. Comunicarea prin email este des utilizata de foarte multe magazine online pentru a face cunoscute promotiile, ofertele speciale cat si noile produse pe care le comercializati.

O instiinare corecta si permanenta a clientilor conduce la obtinerea unor rezultate rapide si eficiente. In acest sens, echipa WEBECOM va poate oferi tot suportul de comunicare necesar pentru ca mailurile sa fie livrate, cu succes, clientilor dumneavoastra.

Va propunem o oferta prin care putem realiza tema grafica a newsletterului si prin care putem asigura o expeditie ca la carte a acestuia. Newsletterele expediate de noi se aliniaza politicilor internationale antispam, iar codurile de monitorizare sunt nelipsite.

Oferta speciala pentru clientii Webeshop:

Machetare grafica template newsletter* + 2 bannere : 80E (+TVA)

* Serviciul se plateste o singura data, la realizarea primului concept grafic.

Expeditie Newsletter catre utilizatorii magazinului dumnevoastra:

39E+TVA / expeditie la 1500 adrese de email.

59E+TVA 49E+TVA / expeditie la 2500 adrese de email.

119E+TVA 99E+TVA / expeditie la 4500 adrese de email.

Ofertele se adreseaza clientilor care au achizitionat un magazin online WEBESHOP si sunt valabile pana la data de 30 Noiembrie 2013.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , ,

Comenteaza: