Vrei sa imbunatatesti aspectul magazinului tau?

Creat sau actualizat in 31 octombrie 2014 , de Webecom

Stim cat de important este designul pentru magazinul tau online.

Fiecare pata de culoare sau linie trasata in interfata magazinului poate comunica potentialului tau client anumite lucrururi.

Un design colorat, cu mai multe elemente grafice poate starni emotie. Un aspect minimalist ajuta utilizatorul sa considere magazinul online mai accesibil.

In procesul nostru de design tinem cont de opinia fiecarui posesor de magazin, astfel incat produsul finit sa fie conform cerintelor cat si specificatiilor tehnice solicitate de platforma magazinului.

In acest sens, vrem sa va asiguram de disponibilitatea noastra pentru a va crea slideuri, bannere animate sau orice alte materiale grafice care pot comunica cu succes povestea brandului pe care il dezvoltati.

In cazul in care detii un Webeshop Start-Up vine momentul in care trebuie sa te gandesti la un design personalizat.

Un design modern si uzabil iti poate aduce mai multa credibilitate in fata clientului iar clientul iti va retine brandul mai usor.

Daca magazinul este mai vechi poti sa ne intrebi cum am putea sa-l imbunatatim.

Poate ca ai o afacere la inceput de drum sau probabil inca nu te-a preocupat zona de branding a unei afaceri.

Avem solutii si pentru tine. Am creat pachete pentru afacerile la inceput de drum sau cele care doresc o campanie de rebranding.

Acceseaza pachetele de identitate vizuala, pachete de servicii care iti pun la dispozitie un designer din echipa noastra, care va investi timp in ideile tale.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , ,

Comenteaza: