Pachet aplicatii pentru agregatoarele de oferte

Pachet aplicatii pentru agregatoarele de oferte

-20%
Pachet aplicatii pentru agregatoarele de oferte
Pachet promotional pentru sincronizarea produselor cu agregatoarele de oferta si inrolarea in programul magazin de incredere.
200 Euro + TVA
160 Euro + TVA
* Pret garantat pana la 17-04-2024
Descriere
Ce sunt agregatoarele de oferta?

Agregatoarele de oferta sunt site-uri care inregistreaza produsele tuturor magazinelor online cu care colaboreaza, urmand apoi sa afiseze aceste oferte intr-o forma utila, incat un client obisnuit sa ia mai usor o decizie de cumparare.

Aceste site-uri se pot indexa in motoarele de cautare mai bine decat fiecare magazin online in parte deoarece au bugete mai mari de promovare iar mix-ul de produse le creste relevanta in fata clientului.

Este important sa va promovati oferta de produse si pe acest canal de comunicare deoarece puteti castiga potentiali clienti, fie pentru ca aveti cel mai mic pret, un timp mic de livrare, stocuri suficiente sau o calitate exceptionala a modului in care tratati clientul.

Pentru a trimite produsele catre comparatoarele de preturi este necesar sa detineti un magazin online Webeshop si acesta sa fie dotat cu o aplicatie care genereaza fisierele cu datele produselor.

Acest pachet de fisiere contine urmatoarele:

- Compari.ro

- Aplicatie pentru integrare cu programul Magazin de Incredere - Compari.ro

- Price.ro

- ShopMania.ro

- Okazii.ro

- Suport online in cazul in care fisierele trebuie sa fie ajustate pentru a fi acceptate de catre agregatorul de oferte.

Prin acest pachet promotional beneficiati si de integrarea cu programul Magazin de Incredere, care poate creste credibilitatea magazinului pe care il detineti.

Pentru participarea la Programul Magazin de Incredere - Compari.ro una din conditii este ca magazinul sa fie partener Compari.ro.

Cum se procedeaza?

Dupa achizitionarea aplicatiilor, echipa noastra o sa va trimita adresele la care acestea pot fi accesate feedurile.

Fisierele respective vor contine toate informatiile despre produse (nume produs, pret, fotografie...), acestea fiind extrase in timp real din baza de date a magazinului.

Pentru ca ofertele dumnevoastra sa apara in agregatoarele de oferta, va fi necesar sa-i contactati/sa va inregistrati si apoi sa le puneti la dispozitie adresele primite de noi. Acestia va vor tarifa aparitiile in functie de ofertele pe care le au, de cele mai multe ori tarifarea se face in functie de rezultatele oferite (click-uri, afisari..etc).

Versiunea de magazin online la cheie Webeshop Extra vine dotata cu acest pachet de fisiere.

Oferta include

Aplicatii care genereaza fisierele compatibile cu cele 4 agregatoare de oferte

Actualizare in timp real al produselor din magazin

Modul pentru a activa programul Magazin de Incredere - Compari.ro

30 de zile suport online pentru ajustarea aplicatiilor

Termen de implementare: 3 zile lucratoare

Modalitate de plata: In avans