WEBECOM lanseaza magazinul WEBESHOP 2.4

Creat sau actualizat in 7 ianuarie 2008 , de Webecom

WEBECOM lanseaza magazinul WEBESHOP 2.4

Noua varianta de magazin WEBESHOP este disponibila. Ajungand la varianta 2.4 magazinul pe care puteti sa-l achizitionati vine cu cateva noi optiuni.

Acum clientii dumneavoastra pot beneficia de o galerie foto imbunatatita, un meniu ce se deruleaza inteligent in functie de optiunile utilizatorului si posibilitatea de comanda imediat dupa activarea contului (fara a mai fi necesara autentificarea cu adresa de e-mail si parola).

La lista de noi optiuni se adauga si generarea automata a hartii magazinului si optimizarea pentru motoarele de cautare in functie de cele mai frecvente produse accesate de catre utilizatorii magazinului.

In interfata administratorului, WEBESHOP a dobandit un nou modul ce permite operatorului sa activeze din oficiu conturile clientilor sau sa preia comenzi telefonice la cererea acestora.

Deoarece nu reusim sa prezentam aici toate informatiile despre magazin, va invitam sa accesati prezentarea completa disponibila in sectiunea Magazine electronice pentru a vedea noile optiuni pe care magazinul vi le ofera.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Comenteaza: