Lansam directorul MallWEB.ro

Creat sau actualizat in 13 aprilie 2008 , de Webecom

Directorul MallWEB.ro se va deosebi de alte directoare printr-o particularitate foarte necesara pe piata romaneasca de comert electronic.
In acest director vor putea fi inscrise doar magazinele online ce se adreseaza pietei locale si websiteurile ce furnizeaza servicii de comert electronic sau pentru comert electronic.

Cu o clasificare bine realizata dorim sa starnim atentia viitorilor nostri vizitatori.

Obiectivul nostru este sa promovam magazinele online si ne-am propus sa facem tot ce putem pentru ca vizitatorul sa vina aici in director pentru a-si cauta magazinul de care are nevoie.

Daca sunteti un intreprinzator (mai mic sau mai mare), va invitam sa va inscrieti magazinul in directorul MallWEB.ro si sa publicati articole referitoare la activitatea dumneavoastra. Vom fi foarte bucurosi sa le primim.Va multumim pentru interesul acordat si va uram succes la cumparaturi pe Internetul romanesc.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Comenteaza: