Voucher gratuit ODIN by 2performant

Creat sau actualizat in 4 iulie 2018 , de Ramona Gheorghe

2perf

Incepand cu 29 mai, ODIN by 2Performant a devenit noul serviciu introdus in platforma de marketing afiliat oferita de 2Performant.

Practic, prin intermediul functionalitatii ODIN, 2Performant permite utilizarea infrastucturii sale tehnice, legale si comerciale. Totodata, elimina limitarea numarului de afiliati la care are acces un program de afiliere, magazinele online afiliate avand posibilitatea de a recruta advertiseri atat din tara, cat si din afara granitelor.

In ceea ce priveste costurile, acestea scad de pana la 5 ori pentru recrutarea din exteriorul tarii si de pana la 2 ori pentru recrutarea advertiserilor din tara.

Oferim gratuit 7 vouchere in valoare de 80 de euro, vouchere ce pot fi folosite la crearea unui cont de advertiser.

Daca ai un magazin online si vrei sa beneficiezi de un voucher, tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un mesaj aici *

* In limita voucherelor disponibile, acestea vor fi trimise doar persoanelor care fac dovada ca au un magazin online functional.

Promotia nu include si modulele ce trebuie realizate/configurate pentru ca magazinul dumnevoastra sa fie configurat pentru a beneficia de facilitatile 2Performant.

 

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , , , , ,

Comenteaza: