BizzSmart – un proiect pentru sustinerea antreprenoriatului

Creat sau actualizat in 3 iulie 2018 , de Ramona Gheorghe

cover2

Sustinem initiativele ce isi propun dezvoltarea antreprenoriatului din Romania.

Poti deveni unul dintre cei 80 de antreprenori a caror idee de afacere este finantata cu pana la 40.000 de Euro

Proiectul BizzSmart – Cresterea ocuparii prin sustinerea si dezvoltarea antreprenoriatului inovativ in regiunea Sud – Muntenia (POCU/82/3/7/105944) este finantat din fonduri europene si este implementat de catre Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.

 

Care sunt condițiile?

  1. Sa ai domiciliul sau resedinta in Regiunea Sud-Muntenia, mai exact intr-unul dintre judetele Calarasi, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Arges sau Ialomita.
  1. Sa ai o idee de afacere in care sa crezi cu tarie! Daca ideea ta este inca la dospit, specialistii proiectului BizzSmart  te vor indruma si iti vor acorda suportul lor. Afacerea propusa trebuie sa fie dintr-un domeniu nonagricol si sa fie infiintata in mediul urban in regiunea Sud-Muntenia.

 

Cum te poate ajuta echipa BizzSmart sa faci trecerea de la idee la afacere?

Daca ai o idee de afacere dar nu stii de unde sa incepi, prin intermediul proiectului BizzSmart ti se ofera oportunitatea de a participa GRATUIT la cursul de formare antreprenoriala (unde vei învata tot ce este necesar sa stii despre dezvoltarea ideei tale). Pentru ca in ziua de astazi timpul este o problema, cursurile sunt organizate la Urziceni, in weekend-uri (3 weekend-uri, 8 ore/zi). Pe toată perioada de derulare a cursului, cazarea (la hotel) este asigurata, masa la restaurantul hotelului si transportul (care va fi decontat ulterior). Pentru ca oamenii motivati sunt apreciati, vor fi premiati cei mai buni 10 cursanti din fiecare serie cu suma de 1000lei/persoana. Dupa finalizarea cursului, te poti inscrie la Concursul de Planuri de Afacere, unde ideea ta va fi evaluata de catre persoane din afara proiectului (persoane cu experienta în domeniul afacerilor) pentru a asigura o transparenta totala.

 

In ce consta premiul? 

In cei maximum 40.000 de Euro oferiti prin finantare, dupe ce planul de afacere este evaluat de catre expertii din afara proiectului.

Daca esti unul dintre cei 80 de antreprenori care au fost declarati castigatori, in continuare vei beneficia si de un stagiu de practică unde vei invata tot ce trebuie sa stii despre domeniul ales de tine.
Ulterior, vei fi indrumat pe toată perioada de implementare a planului tau de afacere prin intermediul expertilor BizzSmart care iti vor furniza servicii personalizate de consultanta/consiliere/mentorat.

 

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, tot ce trebuie sa faci este sa te  inregistrezi in cadrul proiectului prin accesarea linkului: http://bizzsmart.ro/index.php/inregistrare-gt 

 

Totodata, vei  participa si la intalnirile stabilite de comun acord (experti din cadrul proiectului te vor contacta) unde va trebui sa ne aduci actele necesare pentru inscriere (le regasesti la adresa http://bizzsmart.ro/index.php/grup-tinta/continut-dosar-gt).

 

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , , , , , , ,

Comenteaza: