Lansam pachetele de promovare pentru IMM-uri

Creat sau actualizat in 5 iunie 2012 , de Webecom

Lumea se schimba cu o viteza fantastica! Pentru ca o afacere sa prospere in ziua de azi trebuie sa beneficieze de mixul potrivit de comunicare.

Clientii actuali si potentiali trebuie sa cunoasca la momentul potrivit produsele si serviciile pe care le puteti furniza.

Venind in intampinarea acestor nevoi, Webecom va poate oferii servicii de publicitate administrate profesionist chiar si cu cele mai mici bugete disponibile.

Pentru a oferii solutii complete de comert online clientilor Webecom am inceput in 2011 sa proiectam pachete de promovare care contin o gama complexa de servicii. Acestea imbunatatesc semnificativ performanta bugetului de publicitate.

Principiile care sustin aceste pachete de publicitate plaseaza in centrul atentiei intelegerea nevoilor fiecarui client si furnizarea unor solutii care sa maximizeze vanzarile. Mai mult de atat, experienta pe care o acumulam din fiecare campanie de promovare ne ofera oportunitatea sa va oferim servicii de calitate ridicata.

Transparenta cu care administram fiecare campanie o sa va ofere posibilitatea de a lua cele mai bune decizii pentru afacerea dumnevoastra.

Va invitam sa studiati serviciile noastre si va oferim consultanta gratuita pentru alegerea canalelor de comunicare utile pentru compania dumnevoastra.

Pachete complete de servicii pentru Google Adwords, Facebook Ads, Email Marketing:

Google AdwordsFacebook AdsEmail Marketing

Promotii pentru clientii care au achizitionat un magazin online Webeshop:

Promotie Google AdwordsPromotie Facebook AdsPromotie Email Marketing

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , , , , ,

Comenteaza: