Promotie la deschiderea unui magazin online Webeshop, servicii oferite gratuit!

Creat sau actualizat in 7 octombrie 2019 , de Valentin Manescu

O noua oferta speciala este disponibila pentru antreprenorii online. Oferta cu serviciile utile pentru deschiderea unui magazin online include:

  1. Integrare a unei aplicatii gratuite de chat – Echipa noastra iti va instala aplicatia de chat, gratuit in magazinul tau online. Chat-ul te ajuta sa comunici mai rapid cu clientii si creste rata de conversie, ajutandu-te sa transformi vizitatorii in clienti.
  2. Configurarea Search Console – Vom realiza pentru tine contul de Search Console si vom trimite produsele ca sa fie indexate de Google imediat produsele si paginile cu informatii ale noului tau magazin online , marca Webeshop. Astfel magazinul online la cheie va incepe sa fie vizibil in Google.
  3. Configurare Google Analytics eCommerce – Un site trebuie sa fie monitorizat pentru a sti daca acesta evolueaza in directia pe care ti-o doresti. Astfel poti cunoaste ce fac vizitatorii pe site-ul tau si care este sursa de trafic care aduce vanzari (Google Organic, Google Ads, Facebook Ads, Bloguri sau sisteme de afiliere).

Pret: 90E+TVA

GRATUIT pentru clientii WEBESHOP

La achizitionarea unui magazin online solicita-i consultantului care iti realizeaza oferta si aceste servicii, ti le va adauga in oferta si va aplica un discount de acceasi valoare, practic este bonus din partea noastra! Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie doar sa iti incarci produsele in primele 30 de zile de cand noi ti l-am predat, la cheie!

Daca vrei sa vezi oferta noastra de creare magazin online, click pe butonul de mai jos:

Pret magazin online

 

Despre Valentin Manescu

Pasionat de antreprenoriat, tehnologie si sporturi extreme, caut zilnic noi solutii de a ajuta posesorii de afaceri din Romania sa aiba succes pe o piata competitiva.

Etichete: , , , , , ,

Comenteaza: