Proiect caritabil Stories Out Of The Box

Creat sau actualizat in 2 aprilie 2018 , de Ramona Gheorghe

covermaya

Odata cu inceperea primaverii, WEBECOM a devenit partener in cadrul proiectului umanitar Stories Out Of The Box. Prin intermediul acestui parteneriat sustinem initiativele proiectului, dorind facilitarea accesului la educatie pentru copiii si tinerii romani.  

Stories Out Of The Box este un proiect unic realizat in scop caritabil pentru fundatia Te Aud Romania. Proiectul a luat nastere din dorinta de a imbunatatii conditiile de viata ale copiilor dezavantajati din Gura Humorului.


Tot profitul obtinut in urma acestui proiect este donat in scop caritabil

catre organizatia non-guvernamentala Te Aud Romania.


 

Echipa WEBECOM s-a ocupat de crearea magazinelor online pentru Stories Out Of The Box. Astfel am realizat doua magazine cu design grafic personalizat, ce reflecta identitatea proiectului. Cele doua magazine online adresandu-se atat pietei din Romania cat si pietei internationale.

Va invitam sa vizualizati magazinele accesand urmatoarele link-uri: storiesoutofthebox.ro si magazinul international storiesoutofthebox.com,  astfel contribuind activ la acest demers , sprijinind cauza nobila a proiectului.

Prima etapa a proiectului Stories Out Of The Box a fost realizarea unui produs deosebit, compus dintr-un pachet ce contine atat cartea in limba engleza „Maya the Mouse”, cat si simpatica jucarie ce aduce la viata personajul principal al povestii, pe soricica Maya.

Ideea proiectului vine din initiativa autorului, Daniel Kearvell, directotrul general al DHL Expres Romania. Povestea Mayei este prima carte din seria Stories Out Of The Box, ce a fost scrisa din pasiunea lui Daniel Kearvell pentru tara noastra, inspiratia acestuia fiind data de fiicele si nepotii sai.

Mesajul central al cartii „Maya the Mouse” este redat de faptul ca diferentele ne fac speciali, motiv pentru care trebuie sa le imbratisam, nu sa le ascundem.

Daca vreti sa contribuiti si dumneavoastra, puteti achizitiona pachetul fie din librariile Carturesti, fie online.

In final, este important sa nu uitam deviza proiectului – Puterea ta este diferenta.


Daniel Kearvell  este director general al DHL Express România. El este, de asemenea, un iubitor al intregii literaturi, de la Roald Dahl si Enid Blyton in copilaria sa, la clasicii rusi in timpul studiilor sale universitare in Marea Britanie.

Cariera lui Daniel l-a adus in lumea logisticii, dar pasiunea sa pentru carți a ramas neschimbata. Daniel spera sa stranga fonduri pentru Te Aud Romania, promovand in acelasi timp ideea de diferenta prin putere in scolile din România si din afara ei.

El este indatorat sotiei sale, Maria, pentru rabdarea si sprijinul acordat pe tot parcursul acestui proiect!


 

Te Aud Romania este o organizație non-guvernamentala ce si-a inceput activitatea in 2014. Scopul principal este sprijinirea si imbunatatirea conditiilor de viata ale orfanilor si copii lor dezavantajati din Romania prin educatie imbunatatita, ghidare in viata, sport si incurajarea integrarii sociale.

Organizatia isi doreste sa ofere acestor copii sansa de a reusi in plan social, spiritual si financiar, ajutandu-i sa inteleaga si sa aprecieze tot ceea ce viata le ofera, dandu-le sansa de a se bucura de lucruri care celor mai multi dintre noi li se par obisnuite.

Ca si fundatie, Te Aud România poate genera venituri, strange fonduri, accesa fonduri guvernamentale si primi donatii.

Maya the Mouse-1

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , , , , , , , ,

Comenteaza: