Parteneriat KEYPI – Webecom: Cum să-ţi protejezi afacerea şi ideile de afaceri

Creat sau actualizat in 18 iulie 2016 , de Webecom

Începând de astăzi, agenția specializată în proprietate intelectuală, KEYPI, membru al KEYGROUP,  devine partener oficial Webecom, lansând o nouă ofertă pentru clienții ce doresc să își protejeze magazinele online prin drepturi de proprietate intelectuală/industrială. Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu acest parteneriat, în speranţa diminuării cazurilor de încălcare a drepturilor dumneavoastră, din ce în ce mai des întâlnite.

Nevoia de siguranță a capătat multiple fațete și interpretări de-a lungul vremii. Nu este de mirare că într-o eră a imaginii și tehnologiei, aceasta înseamnă, în primul rând, protejarea ideilor care circulă cu o viteză incontestabilă datorită noii realități 2.0. Pornind de la ideea că orice magazin online are nevoie de diferite tipuri de protecţie de drepturi, inclusiv înregistrarea mărcii pentru siguranța brandului ce activează pe piața de eCommerce, Webecom le propune clienților companiei o serie de avantaje prin parteneriatul încheiat cu o agenţie recunoscută oficial şi autorizată de OSIM.

KEYPI este una dintre cele mai apreciate agenţii de proprietate intelectuală de pe piaţa românească, care oferă o gamă integrată de servicii de consultanță în toate domeniile de proprietate intelectuală pentru afaceri (mărci, desene, modele, brevete de invenție, drepturi de autor, drepturi conexe, drepturi de new media).

WEBECOM este o companie înființată în 2005 cu scopul furnizării de soluții dedicate dezvoltarii afacerilor pe Internet. Proiectele Webecom vin în sprijinul celor care doresc să deschidă sau să dezvolte business-uri online.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Comenteaza: