Webecom devine partener autorizat Google Apps For Work

Creat sau actualizat in 16 septembrie 2015 , de Webecom

Webecom obtine o noua certificare privind produsele furnizate de una din cele mai importante companii de tehnologie la nivel mondial.

Compania noastra  este acum partener acreditat Google Apps For Work, urmand sa furnizeze aceste solutii atat in Romania cat si la nivel international.

GoogleWork_Partner_v3-300x166

In permanenta cautam si dezvoltam solutii care sa imbunatateasca activitatea noastra cat si a clientilor nostri. Astfel putem fi mai eficienti, mai exacti, mai rapizi!

Astfel, va propunem astazi sa ne acordati cateva momente pentru a intelege cum serviciile de cloud marca Google va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea.

google-apps-for-work

Despre Google Apps For Work

Peste 5 milioane de companii folosesc serviciile Google For Work, fiind un set de instrumente ce pot ajuta fiecare companie sa-si indeplineasca sarcinile de oriunde, de pe un smartphone, o tableta, un laptop sau un PC.

Fiabilitatea Gmail este acum pusa la munca, simplu si usor. Folosind aceste servicii beneficiati de o adresa de email profesionala, cu o interfata familiara, pe care sute de milioane de persoane o folosesc la nivel global in fiecare zi. Facilitatile pentru intreprinderi includ si un spatiu de depozitare in Cloud de 30GB.
facebook

Email
Cresteti increderea clientilor in organizatia dumnevoastra cu adrese de e-mail profesioniste, de tipul nume@domeniu.ro.
Puteţi accesa e-mail-ul de pe mobil sau desktop fara a avea internet, putand citi sau scrie mesaje ce vor fi trimise cand se va stabili conexiunea.
Aplicatia va permite crearea videoconferinţelor sau comunicarea prin videoconferinta cu ajutorul Hangouts.
gmail-hangouts

Drive

Spaţiul de stocare va permite sa puteti incarca documente intr-un singur loc cu ajutorul fisierelor, putand fi accesat si modificat oricand si oriunde daca este sincronizat cu un folder creat de dumneavoastra pe computer.
Aplicaţia va usureaza munca, introducand cuvinte cheie puteţi gasi documentul dorit fara a fi nevoit sa cautaţi in toata arhiva.

browser

Suita de aplicatii online de tip office (Calendar, Sheets, Docs) reprezinta o alternativa practica la alternativele cu licente platite.

Mai mult, utilizatorii pot lucra in timp real in comun, pe aceleasi documente.

Calendar
Calendarul va ajuta sa planificati rapid si inteligent intalnirile si evenimentele, putand verifica disponibilitatea dumneavoastra sau a colegilor.
Aveti posibilitatea de a sincroniza calendarul cu tableta sau telefonul putand primi alerte pentru planificarile active.
Calendarul poate fi migrat din iCal, Outlook sau Exchange, ori direct din fisiere csv. si ics.

Sheets
Sheets-ul va permite crearea unei foi de calcul in browser, pentru o prelucrare mai simpla a datelor.
Pot lucra simultan mai multe persoane pe aceeasi foaie de calcul, modificarile aparand imediat, puteţi genera rapoarte, puteţi adauga diagrame si filtre.
Aceste foi de calcul pot fi exportate ca: .xlsx, .txt, .pdf, .ods, .csv, sau .html.

Docs
Docs va permite editarea si crearea documentelor text, exact ca si in cazul sheets-ului pot lucra mai multe persoane in acelasi timp.
Documentele pot fi exportate in format: .pdf, .txt, .docx, .rtf, sau .html.
Foile de calcul si documentele pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil sau tableta care utilizeaza Mac sau Android.

google-sheets-docs

 

Ce castiga afacerea ta daca migreaza pe Google Apps For Work cu Webecom?

– Un serviciu exceptional de email (livrabilitate in inbox, 30GB spatiu de stocare in Cloud, push notifications).

– Spatiu de stocare in cloud, accesibil de oriunde de pe planeta.

– O intreaga suita de aplicatii pentru productivitate echipei tale.

– Implementare si configurare gratuita a serverelor dotate cu consola cPanel.

– Consultanta pentru alegerea celei mai avantajoase solutii de comunicare.

 

Solicita acum o oferta personalizata:


   
  Nume:


   
  Email:


   
  Telefon:


   
  Nume Firma / PFA:


   
  Website:


   
  Numar de utilizatori:


   

   

  Despre Webecom

  Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

  Etichete: , , , , , , , , ,

  1. Cornenas ion spune:

   Este foarte bine venita.

  Comenteaza: