Pachet nou de aplicatii disponibil pentru toti clientii Webeshop

Creat sau actualizat in 6 iunie 2016 , de Webecom

oferta-pachet-agregatoare-oferte

Un nou produs se afla de astazi in portofoliul nostru de servicii.

Acest pachet promotional va permite sa va listati produsele pe cele mai populare agregatoare de oferte, dar mai intai sa discutam despre agregatoarele de oferte.

 

Ce sunt agregatoarele de oferte?

Agregatoarele de oferte sau uneori se mai numesc si comparatoare de preturi, inregistreaza produsele din siteul dumnevoastra si le afiseaza impreuna cu produsele altor magazine online.

Astfel, cand un utilizator cauta un anumit produs, poate sa descopere pretul din mai multe magazine online, fiecare cu stocuri, preturi, termene de livrare si taxe de transport diferite.

Pentru un magazin online, acestea reprezinta un real ajutor de a genera mai multe vanzari lunare contra unui tarif stabilit de fiecare agregator in parte (click, afisare..etc).

Magazinul dumnevoastra online detine deja o baza de date cu produse, acestea trebuie sa fie transportate pe cai automatizate spre agregatorul de oferte, urmand ca el sa le proceseze (manual sau automat) si sa le afiseze potentialilor dumnevoastra clienti. In limbaj de specialitate, aceste sisteme de transport al datelor le numim feeduri.

 

Ce sunt feedurile?

Feedurile sunt niste fisiere structurate care contin produse despre datele dumnevoastra (Nume produs, descriere, poza, pret, disponibiltate…etc), acestea fiind generate de aplicatii speciale, care interogheaa in timp real baza de date a magazinului dumnevoastra.

 

Oferta noastra pentru integrarea cu agregatoarele de oferte

Pentru a veni in ajutorul dumnevoastra cu o noua solutie de a va mari vanzarile, astazi lansam un Pachet nou de aplicatii pentru agregatoarele de oferte cu o reducere de 50% fata de achizitia fiecarei aplicatii in parte.

Pachetul include aplicatii care genereaza feed-uri pentru Compari.ro, Price.ro, Shopmania.ro, Cauti.ro, Okazii.ro.

pachet-aplicatii-agregatoare-de-oferte

Despre Magazin de Incredere

Mai mult de atat, in acest pachet de servicii este inclus si modulul API care poate comunica cu Compari.ro pentru activarea serviciului Magazin De Incredere, care ajuta la cresterea credibilitatii magazinului dumnevoastra si implicit a pozitiei pe piata.

Pentru participarea la Programul Magazin de Incredere – Compari.ro una din conditii este ca magazinul sa fie partener Compari.ro.

oferta-pachet-agregatoare-oferte-magazin-incredere

Daca sunteti interesat de acest pachet, ne pot contacta pe www.webecom.ro/asistenta/ pentru a discuta mai multe detalii.

 

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , , , , ,

Comenteaza: