OderoPAY – noul procesator de plăți online – disponibil de acum în magazinele Webeshop, oferta promo până la data de 31 Aprilie 2023

Creat sau actualizat in 24 februarie 2023 , de Webecom

Webecom a stabilit un nou parteneriat cu OderoPAY, cea mai nouă platformă cloud, ce facilitează plățile online într-o manieră sigură și intuitivă. Platforma OderoPAY poate fi folosită cu ușurință de comercianți și furnizori de servicii e-commerce, de orice dimensiune și din orice domeniu, care își doresc să-și gestioneze tranzacțiile simplu și rapid.

Toți antreprenorii care achiziționează un pachet Webeshop dotat cu modulul de plăți online pot alege integrarea soluției de plata cu card OderoPAY. În cazul în care aveți deja un magazin online Webeshop fără modulul de plăți online cu cardul, ne puteți contacta, urmând să vă facem o ofertă personalizată pentru integrarea modulului. Soluția de plată propusă de OderoPAY este în acest moment inclusă ca opțiune pentru fiecare magazin online dotat cu plata prin card.

 

 

PROMOȚIE: Pentru înrolare până la data de 31 Aprilie 2023 puteți beneficia de oferta OderoPAY – fără taxa de implementare de 250 lei.

 

Principalele avantaje OderoPAY: 

-> Securitate: Asigurăm toate măsurile de securitate, risc, conformitate și antifraudă; tranzacțiile sunt procesate conform standardelor și prevederilor legale.

-> Rapiditate: Comercianții pot integra OderoPAY foarte rapid, astfel încât să poată încasa plățile imediat. OderoPAY checkout pune la dispoziție plugin-uri pregătite pentru unele dintre cele mai mari platforme de e-commerce (de exemplu OpenCart sau Magento), fără a fi necesară dezvoltarea de software suplimentar.

-> Onboarding 100% online: OderoPAY oferă servicii bazate pe cloud, ce pot fi integrate cu aplicații terțe. De asemenea, procesul de onboarding este simplu și rapid: de la înscriere, KYB, KYC și pana la decontarea și facturarea serviciilor.

-> Plata în rate: Procesatorul de plăți online OderoPAY oferă plata în rate generată de Banca Transilvania.

 

Cu OderoPAY îți fidelizezi clienții și îți eficientizezi afacerea, datorită următoarelor funcționalități:

  • Decontare rapidă a tranzacțiilor, timp de decontare T+1
  • Acceptarea cardurilor VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO și AMEX
  • Confirmare automată a tranzacțiilor prin implementarea în modulul Webeshop / OderoPAY a sistemului IPN
  • Acceptarea mai multor tipuri de valută (RON, EURO și USD)
  • Funcția de salvare a cardurilor
  • Acceptarea rambursărilor și stornărilor pentru comercianți
  • Acceptarea plăților recurente care permit clienţilor tăi să efectueze plăţi automate, la intervale prestabilite
  • Acceptarea plăților în 1 sau 2 pași
  • Dashboard eficient pentru gestionarea, analiza și monitorizarea tranzacțiilor
  • Suport dedicat pentru integrarea cu OderoPAY și pentru deschiderea de cont la Banca Transilvania
  • Comunicare constantă pe toată durata contractuală cu Account Manager-ul dedicat
  • Actualizări regulate și extindere de funcționalități, determinate de necesitățile afacerii tale

Despre OderoPAY

OderoPAY este o platformă integrată de procesare a plăților online, securizată și rapidă, care se adaptează nevoilor afacerii tale indiferent de mărimea sau tipul acesteia.

Aceasta are o schemă de prețuri complet transparentă,  fără costuri ascunse, astfel vei ști întotdeauna cât vei achita pentru tranzacțiile tale.

Prin folosirea procesatorul de plăți online OderoPAY poți crea valoare pentru clienții tăi și crește vânzările magazinului tău online.

OderoPAY poate susține un volum mare de tranzacții online și asigură o viteză crescută de răspuns, permițând încasarea rapidă a plăților, în doar câteva secunde.

Alături de smart POS-ul OderoPOS, platforma OderoPAY face parte din soluțiile integrate de plăți digitale Odero – brand lansat și susținut în România de liderul FinTech-ul din Turcia, Token Financial Technologies.

Token Financial Technologies este partener Banca Transilvania.

 

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , , , , , ,

Comenteaza: