Lansam reteaua de micrositeuri pentru sustinerea activitatilor de comert online in Romania

Creat sau actualizat in 16 octombrie 2011 , de Webecom

Reteaua Webecom isi mareste portofoliul de siteuri prin lansarea a 4 noi proiecte tematice.

Prin pornirea acestor proiecte ne-am propus sa ne informam vizitatorii despre oportunitatile de afaceri pe care mediul online le ofera in acest context economic dificil.

Obiectivul principal al acestor siteuri de informare este atragerea unor potentiali clienti care pana acum nu au avut avut incredere in instrumentele de afaceri ce pot fi puse la dispozitie de catre o agentie de ecommerce.

Siteurile tematice prin care o sa ne comunicam ofertele  pentru segmentul B2B sunt:

Realizare Magazin – Site care prezinta modul in care un magazin online este realizat si ce inseamna predarea unui magazin online la cheie.

Pret magazin – Pentru ca ne place sa fim transparenti, pe acest site ni s-a parut oportun sa prezentam preturile pe care le percepem pentru ca dvs sa aveti magazinul dorit.

Gazduire Magazin – Gazduirea unui magazin online este un factor important in succesul acestuia. Aici o sa puteti regasi pachete de gazduire proiectate si implementate special pentru acest tip de activitate.

Promovare Magazin – Probabil cel mai dificil si costisitor element de care depinde succesul unui magazin online este publicitatea acestuia. Echipa noastra a depus o munca continua pentru a oferi solutii performante de marketing online. Colaborand cu noi puteti beneficia de servicii de publicitate administrate pe baza indicatorilor de eficienta: goluri, timp stat pe site, rata de conversie si chiar vanzari online (daca utilizati platforma de magazin online Webeshop) .

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , , , , , ,

Comenteaza: