Expeditia de newsletter cu SendBlaster PRO

Creat sau actualizat in 5 aprilie 2014 , de Webecom

Newsletter-ul reprezinta probabil cea mai populara metoda de comunicare cu actuali si potentiali clienti. Daca este facut corespunzator, se dovedeste eficient in cresterea vanzarilor.

Exista doua tipuri de oameni: cei care se raporteaza la cunostintele si abilitatile dobandite temeinic si de-a lungul a ani de studiu si experienta, care prefera sa fie experti in aria lor de pregatire si sa apeleze la alti experti atunci cand se confrunta cu nevoi din alta specializare; din cealalta categorie fac parte cei ‚buni la toate’, curiosi si indemanatici, care primesc cu entuziasm micile provocari ingineresti. Pur si simplu le place sa faca totul cu mana lor si nu se sfiesc sa se mandreasca cu realizari mai bune, mai stangace, dar care isi fac treaba.

Daca faceti parte din a doua categorie si aveti propria afacere online, va recomandam Send Blaster.

Send Blaster e un software care face accesibila pentru toata lumea trimiterea de newslettere. Desi este perceput gresit ca spam de o parte din consumatorii de rand, specialistii si cei care se ocupa de afaceri online sunt constienti de eficacitatea newsletterului in promovarea produselor si serviciilor oferite si in cresterea implicarii active a clientilor, atata timp cat se foloseste o baza de date legitima. Cu Send Blaster devine relativ simplu sa va creati singur newsletterul.

Nu trebuie sa stiti programare, ofera destul de multa libertate manifestarii spiritului dvs. artistic in realizarea designului grafic, prezinta facilitati precum dezabonarea usoara si la vedere. Mai mult, este compatibil cu platforma Webeshop si poate prelua din baza de date informatiile clientilor. Se pot personaliza e-mailurile pentru fiecare abonat, programul extrage singur datele necesare, nu se introduce nimic manual, iar nota personala poate face diferenta intre un e-mail deschis si unul trimis in spam.

Nu exista alte costuri in afara achizitionarii softului, sau puteti scapa fara nicio cheltuiala, optand pentru versiunea gratuita, desi cu mai putine optiuni (cum ar fi limita de 100 de abonati).

E simplu, ieftin si isi face bine treaba.

Pentru mai putina bataie de cap si un rezultat sigur, nu ezitati sa apelati la profesionisti. Noi va putem oferi servicii complete de expeditie a mailurilor.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , ,

  1. alex spataru spune:

    Ar trebui sa precizati si ca, in functie de hosting, oamenii ar trebui sa se limiteze la trimiterea de emailuri! Nu de alta dar sa nu faca vreo prostie si sa suprasolicite serverul si nu numai ca pierd accesul la site dar au sanse ca, legal, domeniul lor (.ro, .com, ce o fi) sa fie banat permanent. De asemnea, as preciza ca, pe langa costul programului, se adauga si costurile unui server smtp, in caz ca trimit emailuri in masa. Suna prea superficial articolul si il consider o reclama cu multe * (stelute) ascunse. Dar e strict parerea mea…

    • Webecom spune:

      Aveti dreptate, trebuie impuse limitari si este important sa expediem mailuri doar catre adrese colectate legitim, conform celor mai banale principii de etica in marketing direct.
      Articolul este unul cu caracter comercial si are obiectivul de a promova acest produs software in care noi avem incredere si il folosim de ani buni.
      Pentru clientii cu care lucram pe expeditia de newsletter luam toate aceste masuri in considerare.

      Nici noua nu ne place spam-ul, aduce multe probleme si este neplacut, insa comunicarea prin newsletter este importanta si productiva pentru majoritatea afacerilor si magazinelor online.
      Multumim pentru comentariu!

Comenteaza: