Am marit resursele abonamentelor de gazduire!

Creat sau actualizat in 12 februarie 2014 , de Webecom

Va anuntam cu aceasta ocazie ca toate abonamentele de gazduire web Webecom au primit un upgrade de resurse. Astfel, incepand din acest moment, traficul lunar alocat fiecarui client, a fost marit cu 50%.

Traficul garantat a unui abonament de gazduire reprezinta cantitatea de informatie care este incarcata din contul dvs. de gazduire. Cu cat aveti un trafic mai mare inseamna ca site-ul dvs. este mai accesat.

Pentru a oferi o viteza optima de incarcare si utilizare a site-ului dvs. , pe fiecare server pastram un numar moderat de conturi de gazduire, astfel incat conexiunea fiecarui server la Internet sa nu fie suprasolicitata.

Noul abonament de gazduire Start-UP.

Cel mai mic abonament de gazduire, beneficiaza acum de mai mult spatiu si mai mult trafic web. Astfel, acum aveti 500MB spatiu pentru contul de gazduire, 5GB trafic lunar cat si posibilitatea de a adauga pana la 4 domenii aditionale, fara a plati suplimentar.

Ip-ul dedicat este inclus, chiar si in acest abonament!

 

 

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , ,

Comenteaza: