Modul pentru incasari plati online prin procesatorul de carduri NETOPIA mobilPay

Modul pentru incasari plati online prin procesatorul de carduri NETOPIA mobilPay
Prin intermediul acestui modul puteti incasa plati online cu cardul prin procesatorul de carduri NETOPIA mobilPay
90 Euro + TVA
* Pret garantat pana la 07-12-2022
Descriere

Modul pentru incasarea platilor online cu cardul prin intermediul procesatorului NETOPIA mobilPay, lider de piata in procesarea platilor online din Romania.

Acceptarea platilor online cu cardul imbunatateste livrarea comenzilor magazinului online, este un factor de incredere pentru clienti si le ofera clientilor o modalitate de plata alternativa platii ramburs sau prin ordin de plata.

Oferta include instalarea modulului de plata online cu cardul, suportul nostru pana la activarea optiunii de plata in magazinul online, testarea modulului si adaugarea unui banner ce confirma optiunea de plata online cu cardul si creste increderea utilizatorilor magazinului online

Care sunt pasii pentru incasarea platilor online?

1.Creati un cont de comerciant pe mobilpay.ro la adresa https://www.mobilpay.ro/public/creare-cont/.

2.Semnati contractul cu procesatorul de plati oline cu cardul si urmati pasii recomandati de procesator.

3.Dupa finalizarea procesului de inregistrare va trebui sa ne trimiteti datele de acces ale contului mobilPay, urmand ca echipa tehnica sa configureze modulul, sa il testeze apoi sa il treaca in etapa de productie.

Specificatii tehnice

- Modulul permite incasarea platilor online cu cardul prin Visa, Visa Electron, MasterCard.

- Dupa validarea platii, comenzile trec automat in zona de comenzi confirmate si puteti livra produsele conform indicatiilor procesatorului de carduri.

- Comunicare criptata cu cheie publica si privata intre magazinul dumnevoastra si procesatorul de carduri.

- Instalare banner ce informeaza clientul despre aceasta modalitate de plata.

- La solicitare dumneavoastra se pot realiza personalizari suplimentare ale modulului de plata online cu cardul, de exemplu adaugarea de carduri cu plata in rate si alte optiuni.

Informatii utile

- Webeshop Extra cat si magazinele dotate cu optiune de plata online beneficiaza de un modul de plati online la alegere, prin procesatorii de carduri agreati. Pentru pachetele Webeshop Start-Up si Plus modulul de plata online cu cardul se poate adauga optional, la cererea dumneavoastra.

-Pentru mai multe detalii despre beneficiile si oferta comerciala mobilPay, accesati: https://www.webecom.ro/blog/parteneriat-webecom-si-mobilpay-pentru-acceptare-plati-cu-card/

Termen de implementare: 4 zile lucratoare

Modalitate de plata: In avans

WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK