Aplicatie generare feed pentru agregatoarele de oferte si suport pentru ajustari date

Aplicatie generare feed pentru agregatoarele de oferte si suport pentru ajustari date

Aplicatie generare feed pentru agregatoarele de oferte si suport pentru ajustari date
Creare aplicatie pentru sincronizare cu un agregator de oferte (din lista mentionata) si suport pentru ajustari date.
80 Euro + TVA / agregator
* Pret garantat pana la 13-12-2023
Descriere
Ce sunt agregatoarele de oferta?

Agregatoarele de oferta sunt site-uri care inregistreaza produsele tuturor magazinelor online cu care colaboreaza, urmand apoi sa afiseze aceste oferte intr-o forma utila, incat un client obisnuit sa ia mai usor o decizie de cumparare.

Aceste site-uri se pot indexa in motoarele de cautare mai bine decat fiecare magazin online in parte deoarece au bugete mai mari de promovare iar mix-ul de produse le creste relevanta in fata clientului.

Este important sa va promovati oferta de produse si pe acest canal de comunicare deoarece puteti castiga potentiali clienti, fie pentru ca aveti cel mai mic pret, un timp mic de livrare, stocuri suficiente sau o calitate exceptionala a modului in care tratati clientul.

Pentru a trimite produsele catre comparatoarele de preturi este necesar sa detineti un magazin online Webeshop si acesta sa fie dotat cu o aplicatie care genereaza fisierele cu datele produselor.

Pretul se achita pentru realizarea unui fisier compatibil cu unul din urmatoarele agregatoarele de oferta de mai jos si include suport online pentru ajustarea acestora daca nu sunt acceptate.

Price.ro, Shopmania.ro, Compari.ro, Okazii.ro, Compara.ro, AllShops.ro, ClubAfaceri.ro, Bizoo.ro, Jingle.ro, online.anuntul.ro, TelPortal.ro

Cum se procedeaza?

Dupa achizitionarea fisierului, echipa noastra o sa va trimita adresa la care acesta poate fi accesat.

Fisierele respective vor contine toate informatiile despre produse (nume produs, pret, fotografie...), acestea fiind extrase in timp real din baza de date a magazinului.

Pentru ca ofertele dumnevoastra sa apara in agregatorul de oferta ales, va fi necesar sa-l contactati si sa-i puneti la dispozitie adresa fisierului trimisa de noi. Agregatorul de oferte va tarifa afisarea produselor conform propriei oferte. De cele mai multe ori tarifarea se face in functie de rezultatele oferite (click-uri, afisari..etc).

Oferta include

Aplicatie care genereaza fisierul compatibil pentru agregatorul de oferte ales

Actualizare in timp real al produselor din magazin

30 de zile suport online pentru ajustarea aplicatiei

Termen de implementare: 3 zile lucratoare

Modalitate de plata: In avans

WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK