Aplicatie software pentru expeditie newsletter, Send Blaster PRO 4

Aplicatie software pentru expeditie newsletter, Send Blaster PRO 4
Expediaza mailuri catre toti clientii care s-au abonat la stirile companiei tale.
99 Euro + TVA / licenta
* Pret garantat pana la 01-02-2023
Descriere

Stim cu totii cat de importanta este comunicarea si fidelizarea clientilor. Cea mai facila metoda de comunicare in masa este expeditia de emailuri.

SendBlaster PRO va ajuta sa expediati mailuri intr-un mod facil, catre toata baza dumnevoastra de clienti.

Doar din cateva clickuri puteti importa in acest soft baza de date din magazinele Webeshop si nu numai, urmand apoi sa compuneti si sa expediati mesajul catre toti clientii.

Mai mult de atat, SendBlaster PRO 4 vine cu peste 230 de template-uri optimizate pentru a incepe rapid sa trimiteti mailuri catre clientii actuali sau potentiali, creand newslettere profesioniste.

Conectarea cu magazinul online Webeshop

Platforma de magazin online Webeshop este pregatita sa colecteze adresele de email cu acceptul clientuluila inregistrare, expeditia unui mesaj de contact sau daca utilizatorul doreste sa opteze pentru acest serviciu. Tot platforma are construit un motor care permite dezabonarea utilizatorului foarte rapid, indiferent de metoda de abonare.

Aplicatia SendBlaster va ajuta doar din cateva clickuri sa importati adresele de email din Outlook, Gmail sau Excel, pentru a face promovare afacerii dumnevoastra.

Testeaza gratuit

SendBlaster PRO pune la dispozitia utilizatorilor si o varianta 100% gratuita. Puteti sa o descarcati, sa o testati si apoi sa va hotarati daca este cea mai facila solutie pentru activitatile de email marketing.

Modalitate de plata: In avans

WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK