Webecom devine furnizor de solutii cloud Microsoft

Creat sau actualizat in 5 iulie 2023 , de Webecom

Digitalizarea economiei este in plina ascensiune, astfel nevoile firmelor care utilizeaza Internetul cresc de la o zi la alta.

Pentru a furniza partenerilor nostri toate solutiile de care au nevoie, continuam sa ne extindem gama de solutii cloud pe care le furnizam acestora.

Solutiile cloud si email marca Microsoft au intrat in portofoliul nostru, astfel puteti achizitiona prin noi email Microsoft Exchange sau chiar pachete complete Microsoft Office 365 Business.

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a alege pachetul potrivit in functie de necesitatile pe care le are firma, numarul de angajati si bugetul disponibil.

Tot pentru a veni in ajutorul dumnevoastra, in urmatoarea perioada va oferim si suport gratuit pentru configurarea serverului web, in cazul in care alegeti sa migrati pe una din solutiile Microsoft propuse.

Utilizand servicii de cloud email aveti urmatoarele beneficii:

  • Spatiu mare de stocare
  • Pastrati denumirea actuala a adresei de email
  • Aplicatii cloud si desktop in functie de pachetul cloud achizitionat
  • Beneficiati de filtrarile spam Microsoft
  • Livrabilitate imbunatatita in Inbox, poate scadea rata de intrare in spam

Echipa noastra va sta la dispozitie si in cazul in care doriti sa externalizati transferul arhivei curente de email sau sunt necesare proiecte mai complexe de implementare.

Vezi intreaga oferta de servicii cloud Microsoft sau contacteaza-ne daca vrei sa incepi chiar acum!

 

Doresc sa discut cu un consultant

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , ,

Comenteaza: