Oferta promotionala si tarife noi G SUITE, sustinut de Google Cloud

Creat sau actualizat in 3 februarie 2019 , de Valentin Manescu

gsuite-google-cloud-promotie

In calitate de parteneri Google Cloud, dorim sa anuntam oferta promotionala din acest moment pentru serviciile G SUITE si noile tarife ce vor fi aplicate incepand cu 01 Aprilie 2019, acestea incluzand furnizarea serviciilor.

Google G SUITE de email si productivitate in Cloud. Serviciul G SUITE by Google cloud ofera o multitudine de solutii tehnice de ultima generatie, printre care si cele prezentate mai jos:

Screen Shot 2019-02-03 at 15.32.08

Pentru toti clientii care ne contracteaza pana la data de 01 Aprile si migreaza pe solutiile de Google Cloud, preturile vor fi urmatoarele:

Cont Email si Cloud Google G Suite Basic

Pret nou: 6 Euro + TVA /luna

Pret curent: 4 Euro + TVA /luna*

Cont Email si Cloud Google G Suite Business:

Pret nou: 12 Euro + TVA / luna

Pret curent: 10 Euro + TVA / luna*

* Oferta se aplica tuturor partenerilor care achizitioneaza conturi noi G SUITE si clientilor actuali a caror de data de expirare este pana pe 2 Aprilie 2018 pentru urmatoarele 12 luni. Aceste majorari se vor aplica la nivel global cu ajustari ale pietei locale si nu vor afecta contractele curente sau reinnoirile inainte de 02 Aprilie 2019.

Avem incredere in solutiile furnizate de Google si sustinem aceste solutii de Cloud si colaborare online in calitate de partener.

gcp-partner-0-1_@2x

Astfel mentinem suportul pentru migrare gratuita pe aceste solutii prin furnizarea gratuita a suportului server side pentru a migra pe noile solutii.

O investitie mai mare, inseamna solutii mai avansate pentru productivitatea afacerii.

Google explica motivul pentru care tarifele vor fi majorate:

In versiunea originala de G Suite se afla colaborarea in timp real (Documente, Sheets, Slides) si stocare flexibila (Drive), video conferinte (Hangouts, Meet) si posibilitatea de cautare de tip enterprise (Cloud Search). De asemenea au fost infuzate produsele Google cu inteligenta artificiala avansata pentru a usura raspunderea mail-urilor, adunarea informatiilor din date si protejarea impotriva atacurilor de tip phishing inainte de a se intampla.

Pentru clientii pe G Suite Basic sau Business pe Planul Flexibil, noile preturi de lista vor intra in vigoare de pe 02. Aprilie 2019, iar pentru clientii care sunt in Planul Anual, noile preturi vor intra in vigoare cand va fi reinnoit abonamentul la sau dupa data de 02 Aprilie 2019.

Asteptam din partea dumneavoastra feedback-uri legate de functionalitatea noilor modificari.

Google Cloud Platform Marketplace button 328x104

Despre Valentin Manescu

Pasionat de antreprenoriat, tehnologie si sporturi extreme, caut zilnic noi solutii de a ajuta posesorii de afaceri din Romania sa aiba succes pe o piata competitiva.

Etichete: , , , , ,

Comenteaza: