Parteneriat Webecom si TransLogistic

Creat sau actualizat in 27 iunie 2017 , de Ramona Gheorghe

cover

Te-ai gandit sa iti deschizi un magazin online  sau ai deja unul dar nu ai spatiu de depozitare suficient ?

 

Ai nevoie de cineva care sa iti gestioneze stocurile, sa ambaleze marfa si sa o livreze ?

 

Nu ai timp sa te ocupi de toate aceste aspecte ?

 

Atunci, raspunsul la intebarile tale se afla in randurile de mai jos.

Webecom si TransLogistic au devenit parteneri pentru a te ajuta in procesul de realizare si administrare al unui magazin online.

TransLogistic a fost lansata in urma cu 10 ani, fiind o companie de servicii logistice, caractaerizata prin flexiblilitate, eficienta si promptitudine. Experienta in servicii de logostica traditionala a oferit companiei  o privire de ansamblu aplicata. In acord cu acestea  TransLogistic  lanseaza astazi un nou serviciu, anume acela de  E-fulfillment destinat magazinelor online.

E-fulfillment este serviciul prin care un operator preia tot procesul de onorare a comenzilor în numele unui magazin online, de la depozitare, la preluare de comenzi, împachetare și livrare sau chiar gestionare website, bazându-se pe sisteme de tip cloud de gestiune, raportare și urmărire a comenzilor.

Unui magazin online care apelareaza la o solutie completa de E-fulfillment i se ofera acces la servicii dupa cum urmeaza:

  1. Depozitare

Angajarea unei terțe părți pentru a face acest lucru pentru un magazin online poate duce la obținerea unui preț redus, deoarece exista costuri care sunt împărțite între mai multi clienți.

  1. Receptie si Manipulare

Timp prețios în decursul zilei de lucru a operatorului e-commerce este ocupat de deplasarea stocurilor. Acesta este timpul care ar putea fi folosit pentru alte activități, care adaugă valoare afacerii.

  1. Gestionare a Stocurilor

Un magazin online trebuie să știe întotdeauna care sunt stocurile iar acest lucru poate fi gestionat de alte persoane. Aceasta activitate nu adaugă clienți în baza de date sau nu promovează serviciile magazinului iar externalizarea acestei sarcini eliberează timp ce poate fi folosit pentru cresterea business-ului.

  1. Ambalare

Ambalarea poate fi o sarcină esențială pentru anumite magazine online. Pentru business-uri care nu sunt inca de amploare costurile acestei operatiuni, cu ambalaje si accesorii poate fi prea ridicat, in situatia in care sunt suportate si/sau negociate individual.

In plus, prin serviciul de E-fulfillment se pot achizitona materialele de ambalare la un preț redus și se pot împacheta mult mai rapid comenzile. Cu alte cuvinte operatiunea poate fi usor scalabila.

Unei echipe manageriale ce opereaza un magazin online ii vor ramane intotdeauna lucrurile cu adevarat importante cum ar fi :

  • Cresterea business-ului
  • Imbunatatirea competentelor echipei
  • Promovarea mai eficieta a business-ului
  • Gasirea de noi oportunitati de business
  • Cresterea Profitabilitatii

 

IMG_2416 (1)


IMG_2418


IMG_2401 (1)

Alege sa externalizezi serviciile care sustin magazinul tau online!

 

Daca te-am pus pe ganduri si crezi ca solutia E-fullfilment, te invitam sa completezi formularul de mai jos:

    Numele si prenumele

    Numele firmei

    Numar de telefon

    Adresa de email

    Link magazin online

    Mesaj

    Despre Ramona Gheorghe

    Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

    Etichete: , , , , , , , , , , ,

    Comenteaza: