Pachete de gazduire Webecom cu beneficii DUBLE

Creat sau actualizat in 8 septembrie 2017 , de Ramona Gheorghe

cover

 

Luna trecuta am implinit 12 ani de activitate, timp in care ne-am dezvoltat activitatea si ne-am extins portofoliul de solutii online si eCommerce datorita fiecarui client care a avut incredere in noi.

Este  momentul sa intoarcem acest beneficiu fiecarui client care beneficiaza de solutiile de gazduire oferite de noi!

Am DUBLAT spatiul de gazduire pentru pachetele de gazduire Start-Up, Plus, Extra, Extra Pro!

In cazul pachetului Extra PRO, care avea deja foarte mult spatiu, acesta a crescut cu 50%.

Pentru clientii cu abonamente de gazduire personalizate, care beneficiaza de oferte personalizate, se pot efectua modificari la cerere.

Intreaga echipa Webecom va multumeste  si va asiguram ca cea mai mare satisfactie a noastra este sa aveti o afacere care sa prospere si sa se dezvolte asa cum va doriti!


 

Despre serviciile de gazduire eCommerce, marca Webecom®

Furnizam servicii de gazduire de mai bine de 10 ani, decizie pe care am luat-o pentru a optimiza procesul de functionare a unui magazin online, in calitate de dezvoltatori de magazine online am constientizat necesitatea de a avea propriile servere configurate asa cum ne dorim, lucru care ne permite sa avem viteza ridicata de interventie, uptime de peste 99.9% si o siguranta sporita. In tot acest timp am fost sustinuti de o echipa exceptionala in data center, care ne ajutat 24/7 la orice situatii neprevazute.

Solutiile noastre de gazduire, ofera un serviciu de calitate ridicata, ce nu s-a limitat doar la functionarea serverelor.

Cum probabil multi dintre dumnevoastra stiti, toate pachetele de gazduire includ:

– Suport tehnic permanent pentru contul de gazduire.

– Interventii gratuite remote / la distanta, pentru a configurari mai complexe ce au legatura cu mediul de lucru al clientului.

– In caz de probleme greu de identificat, acces la distanta pentru testarea si replicarea problemei.

– Consultanta gratuita pentru alegerea celui mai bun plan de gazduire, adaptat modelului de afacere pe care il dezvoltati.


 

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , , ,

Comenteaza: