Integrare magazin online Webeshop® cu marketplace Cel.ro

Creat sau actualizat in 7 iulie 2020 , de Ramona Gheorghe

Cauti o metoda de a-ti face cunoscute produsele in mediul online?

Noi avem raspunsul: prin noul serviciu de integrare Webeshop® si marketplace-ul cel.ro

 

 


Ce este un marketplace online?

 

Un marketplace online este un website de comert online ce gazduieste produsele mai multor magazine, atat online cat si fizice, oferindu-i clientului final o gama foarte variata de produse.

Spre exemplu, atunci cand un client cumpara de pe cel.ro, acesta poate achizitiona produse vandute direct de cel.ro sau de alti vanzatori din marketplace.

Clientii pot comanda de pe acest website, dar tu vei gestiona comanda si vei livra produsele catre client.

Mai jos poti vedea un exemplu de magazin online redortopedicmed.ro ce și-a listat produsele pe cel.ro, prin intermediul echipei noastre.


De ce sa vinzi in marketplace-ul cel.ro ?

 

Marketplace-ul cel.ro reprezinta o oportunitate pentru magazinele online si traditionale, producatori si importatori, deoarece platforma iti ofera libertatea de a-ti stabili singur conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, dar si preturile.

Platforma cel.ro avantajeaza atat afacerile la inceput de drum, cat si magazinele online cu experienta pe piata.

Oamenii au incredere intr-un marketplace popular, astfel incat ei vor avea automat incredere in tine.

Vei avea acces la multe tipuri diferite de persoane care cumpara din marketplace. Asa ca poti sa te desprinzi de nisa ta si sa le vinzi unor oameni care poate altfel nu ar fi cunoscut magazinul tau online.

Astfel, prin listarea produselor in marketplaceul cel.ro, creste expunerea produselor tale in mediul online, dar si probabilitatea de a genera comenzi.

Daca te-am convins sa vinzi produsele tale in marketplace, atunci vezi conditiile pentru a face parte din marketplace-ul cel.ro aici.

Afla cum te putem ajuta noi sa integrezi magazinul tau online realizat pe platforma Webeshop® cu cel.ro fara multe batai de cap.


Integrare platforma magazin online Webeshop® cu Cel.ro

 

Echipa noastra a dezvoltat o solutie tehnica pentru magazinele realizate pe platforma Webeshop ® si vine in ajutorul tau pentru sincronizarea produselor cu cel.ro.

Aplicatia realizata de noi preia informatiile despre produs si le pune la dispozitia cel.ro. Astfel, informații precum: categorie, cod produs, nume produs, pret/pret vechi, stoc, imagine principala si imagine secundara, brand, status, descriere, vor fi automat listate pe cel.ro si actualizate zilnic.

Potentialii clienti vor vedea produsele tale pe cel.ro intr-o maniera mult mai usoara, practica si actualizata la zi, in functie de modificarile pe care le faci in magazinul tau online.

Specialistii Webecom iti stau la dispozitie, ocupandu-se de toate aspectele tehnice ale integrarii si oferindu-ti suportul necesar pentru aprobarea produselor in marketplace.

Esti interesat sa-ti expui produsele pe cel.ro? Contacteaza-ne prin intermediul butonului de mai jos si vom lua legatura cu tine pentru a-ti oferi informatiile necesare.

 

Solicita oferta de integrare

 

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , , ,

Comenteaza: